IT-tekniker/Servicedeskmedarbetare

Plats
Kristianstad (Stad), Skåne
Annonserat
den 13 april 2018
Stängs
den 30 april 2018
Anställningsform
Vikariat
Sysselsättning
Heltid

Om oss
The Absolut Company har det globala ansvaret för produktion, utveckling och strategisk marknadsföring av Absolut Vodka, Malibu, Kahlúa och Our/Vodka. Absolut Vodka är världens femte största internationella spritvarumärke. All Absolut Vodka tillverkas i Åhus, Skåne, med samma kontinuerliga destillation som introducerades av dess progressive grundare LO Smith. Idag är det Sveriges enskilt största livsmedelsexport. Malibu är världens största rombaserade spritdryck med kokosnötssmak. Kahlúa kaffelikör är världsledande inom sitt segment. Sedan juli 2008 är The Absolut Company, tidigare V&S Vin & Sprit AB, ett bolag inom Pernod Ricard-koncernen, #2 inom vin och sprit globalt. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Företaget har 500 anställda och försäljning i över 150 marknader. VD är Anna Malmhake. Läs mer om oss på www.theabsolutcompany.com. 

Vi söker nu en IT-tekniker/Servicedeskmedarbetare till våra anläggningar i Åhus.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten är ett vikariat med start snarast och varar tom 31 augusti 2019. Du blir anställd av The Absolut Company. 

Servicedesk i Åhus ingår i ett globalt team av Servicedeskar. Servicedesken är den primära kontakten för alla slags IT-relaterade ärenden och vilket innebär att vara ansiktet utåt mot alla slutanvändare som finns i Åhus, Nöbbelöv, Satelliten och i Hamnen. Du kommer att supportera, utbilda och hjälpa användarna genom att lösa enkla och/eller komplexa IT relaterade problem. 

Dina arbetsuppgifter kan bla innebära:

- Support och hantering av applikationer och operativsystem.
- Distribuering av mjukvara
- Hantering av användarkonton / Active Directory
- Införande och test av ny mjukvara
- Installation av bärbara och stationära datorer samt tillbehör
- Inköp och distribuering av hårdvara
- Vid behov support och underhåll av skrivare
- Support och hantering av konferenssystem, skärmar, ljud och bild samt övrig teknisk utrustning
- Support och utbildning av BlueJeans och Skype for Business
- Inköp, konfigurering och användarsupport av mobiltelefoner samt fasta telefoner
- Hantering och support av telefonväxel

Din bakgrund
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom aktuellt område och har du dessutom en eftergymnasial utbildning är det meriterande. Du bör ha några års erfarenhet av en liknande roll. Du har även erfarenhet av att delta i olika typer av projekt som för verksamheten framåt. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på såväl svenska som engelska. B-körkort är ett krav.

För att passa in i rollen krävs att du har social kompetens, tålamod, engagemang och att du är pedagogisk. Dessutom är du innovativ och lösningsorienterad samt van vid att samarbeta med dina kollegor för att utbyta erfarenheter, utveckla, driva och genomföra förändringar. Du kan arbeta både självständigt och proaktivt för att bidra till att utveckla och förfina den dagliga supporten. 

Du är välkommen med din ansökan snarast via Wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2018-04-30. 

För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, 044 - 590 65 14.

Välkommen med din ansökan!