Devops Analyst till VING/Thomas Cook i Stockholm

Rekryterare
Thomas Cook
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön med provision
Annonserat
den 23 april 2018
Stängs
den 23 maj 2018
Ref:
1FCA019F-E9FD-4C20-92BF-3EBF4CDBA1E1
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Thomas Cook rekryterar nu en Devops Analyst till sitt engagerade team i Stockholm

Tilltalas du av innovation och framåtanda och vill jobba i en roll där du får ta ett helhetsgrepp över Devops? VING/Thomas Cook anställer en Devops Analyst till sitt huvudkontor i Stockholm.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Thomas Cook erbjuder dig möjligheten att få finnas i en tekniskt driven verksamhet där ledningen har stort förtroende och engagemang i den digitala affären. Här finns både en egen datahall med all IT inhouse samt en del tjänster som driftas i Azure. Du blir erbjuden en spännande roll som Devops Analyst och kommer driva både automatisering- och Continuous Delivery-arbetet framåt. Du kommer att ingå i ett team med engagerade kollegor bestående av Devops utvecklare, utvecklings DBA:er och tekniska analytiker, och tillsammans utgör ni en viktig pusselbit i Thomas Cooks fortsatta förändringsarbete i linje med Thomas Cooks "Cloud first" strategi framförallt med fokus på PaaS (plattform as a service). Som anställd på Thomas Cook får du ta del av vinstutdelning, jobbar mot tydliga personliga mål samt fina rabatter på resor.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Din roll kommer att vara bred till sin karaktär.

  • Du kommer ta ett steg upp och ta ett helhetsgrepp över devopstänket 
  • Ta fram riktlinjer, rutiner och processer för hur företaget jobbar med molntjänster (primärt i Azure), performance kpi:er och automatisering.
  • Vidare kommer du att dokumentera, analysera och ta ägandeskap kring specifika verktyg kopplat till Continuous delivery
  • Är du intresserad av applikationssäkerhet kopplat till utveckling i molnet är det en merit och utvecklingsmöjlighet för dig.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i Devopsteamet som idag består av 8 personer där ni tillsammans supportar 14 (främst)utvecklingsteam och huvudkontoret är placerat på Kungsholmen (DN-skrapan).

VEM ÄR DU?

Du bör ha arbetat både hands on och strategiskt inom Devops. Du har erfarenhet av att ha arbetat med analys, rutiner och riktlinjer. Du ska ha en vilja och ett mindset att jobba enligt Devops. Erfarenhet från tex, automatisering, Continuous Delivery, Docker och molntjänster (Azure/AWS) är meriterande. Dina personliga egenskaper väger tyngre än ditt CV.
För att vara framgångsrik i rollen som Devops Analyst ser vi att du har goda kommunikativa färdigheter och trivs att finnas och verka i en snabbrörlig organisation som präglas av glädje och framåtanda. Thomas Cook är synonymt med resande och vi tänker därför att du både uppskattar det i sin bokstavliga bemärkelse men också metaforiskt. Vi ser att du vill vara del och påverka i den resa som Thomas Cook påbörjat. En viktig personlig egenskap är din förmåga att kunna vara pragmatisk och förändringsbenägen (öppen för nya lösningar). Du är prestigelös och tilltalas av att arbeta långsiktigt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ving/Thomas Cook är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving ingår i den nordiska resekoncernen Thomas Cook Northern Europe som säljer resor från Sverige, Danmark, Norge och Finland. I gruppen ingår researrangörerna Ving, Globetrotter, Spies, Tjäreborg, flygbolaget Thomas Cook Airlines Scandinavia samt hotellbolaget Hotels & Resorts där de egna hotellkedjorna Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club och Sunprime Hotels ingår. Gruppen säljer runt 1 500 000 resor årligen i de nordiska länderna. Ving är en del av en av världens ledande researrangörer Thomas Cook Grop. Gruppen har ca 22 000 anställda och över 20 miljoner resenärer årligen.

Liknande jobb

Liknande jobb