CGI

Project Managment, Financial Services, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 april 2018
Stängs
den 26 juni 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker förstärkning till CGI och letar efter dig som vill dra nytta av de möjligheter som ett internationellt företag av vår storlek kan ge.

Vår vision: ”Att vara en ledande global leverantör av IT- och affärsprocesser i världsklass som hjälper våra kunder att lyckas”.

Delar du vår dröm: ”Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra till att bygga ett företag som vi kan vara stolta över”?

Då är det dig vi letar efter!

Vi söker Project Manager med minst 3 års erfarenhet. Du sätter kunden i fokus och söker alltid hitta den bästa lösningen. Hos oss kommer du att få arbeta tillsammans med några av de främsta i branschen. Du hjälper våra kunder med att säkerställa att kraven på IT-system och tillgodoser kundens/beställarens/verksamhetens behov. Du kommunicerar kravbilden till projektet (utveckling/test/arkitektur) samt ansvarar för att teamet förstår kraven. Du kommer att leda och planera analys av verksamheten samt kravställning av IT-systemet. För oss är det viktigt att du är en lagspelare som brinner för att alla i teamet ska arbeta mot att uppfylla kundens behov.

Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova dig inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik!

Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du, tillsammans med din ledare, individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. Vi har etablerade Competence Communities i vår organisation med syfte att dela kunskap och säkerställa specialistkunskap och utveckling för våra medlemmar inom de olika områden som vi verkar.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp.
Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.Som projektledare kommer du att leda allt från mindre projekt på några månader till stora och långa projekt. Du jobbar i spännande uppdrag tillsammans med ett kompetent team, antingen på plats hos kunden eller från CGI:s kontor. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden. Våra uppdrag och projekt genomförs med stöd av våra etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.Du har förmodligen en IT-inriktad akademisk examen från universitet eller motsvarande kunskap samt minst tre års erfarenhet av att leda projekt. Du bör ha erfarenhet av någon/några utvecklings- och projektmetoder (t ex Pejl, Props, RUP, SCRUM).

Som person har du en mycket god problemlösningsförmåga. Du tar för dig och är öppen, nyfiken och gillar utmaningar. Vi värdesätter förmågan att kommunicera kring problem och lösningar samt att du är noggrann och flexibel. Du är även en mycket god organisatör med god framförhållning.

Du känner starkt för att arbeta som konsult och uppskattar den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2018-06-25.

För mer information, kontakta gärna:
Inger Hellström, Konsultchef
inger.hellstrom@cgi.com
+46 738 32 0506

Project Managment, Financial Services, Pejl, Props, RUP, SCRUM, IT, projektledning

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients' digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

  • Business Analysis
  • English
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb