Drifttekniker till Syspartner, Stockholm

Rekryterare
SysPartner
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 26 april 2018
Stängs
den 22 maj 2018
Ref:
1AA890D9-2F44-45DC-A3B0-A3B5DE848BF3
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Här får du jobba brett i en roll som ”specialist/generalist” inom Windows.

Här får du jobba med de senaste teknikerna och produkterna inom Windows samtidigt som du bygger relationer och nätverk inom en bransch som är i ständig utveckling och rörelse. Sök tjänsten som Windowstekniker på konsultbolaget SysPartner i Stockholm!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en tjänst på ett familjärt bolag som lägger stor vikt vid att ha kul på jobbet. Konferenser och resor varje år på olika platser i världen. På SysPartner har alla ett gemensamt teknikintresse och brinner för IT och teknik på olika sätt.
Du får agera specialist på ditt område med stor variation i de olika uppdragen ute hos kund.
Som konsult hos SysPartner ges du möjlighet till snabb utveckling och chans att höja din kompetens inom relevanta områden.
SysPartner jobbar främst med längre uppdrag (minst 1-2 år) och kunderna är oftast medelstora och stora bolag med spännande miljöer i teknisk framkant.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Windows tekniker möts du bland annat av dessa arbetsuppgifter:

  • Deployment och administration av servrar
  • Automation och scriptning
  • Planering och produktionssättningar av nya system
  • Avancerad felsökning av klient, server och nätverk
  • Migreringar

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På SysPartner är de idag 28 kollegor där 5 finns i Stockholm. Kontoret är idag i Solna men kommer inom kort flytta till Hammarby Sjöstad.

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen som Windowstekniker hos SysPartner tror vi att du har tidigare erfarenhet inom området. Du ska kunna agera specialist inom områden så som Powershell, Virtualiseringsplattformar på OS och applikationsnivå, Office 365 samt Migreringar och plattformsuppgraderingar.
Du har ett stort tekniskt intresse och gillar att arbeta med den senaste tekniken och hänga med i branschens utveckling. I rollen som konsult är du SysPartners ansikte utåt vilket kräver ett gott kundbemötande och en professionell attityd. Ett motto att leva efter är att SysPartners konsulter är trevliga proffs som gör det lilla extra för kunden. Vi söker en positiv, ödmjuk och ärlig person som visar intresse och nyfikenhet inför uppgiften. Det omväxlande arbetet som konsult ställer stora krav på din vilja och förmåga att anpassa dig och lära dig nya saker. Du behöver behärska både svenska och engelska i tal och skrift då det efterfrågas från våra kunder. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

SysPartner levererar tjänster inom infrastruktur (Windows och Linux) samt systemutveckling. Vårt fokus ligger på konsultverksamhet men vi har även hostinglösningar och helhetskoncept för IT-drift. SysPartner har funnits sedan 2005 och har kontor i Linköping och Stockholm. Att känna delaktighet, engagemang och flexibilitet i sitt arbete samt att få jobba med utvecklande uppdrag tror vi är viktiga nycklar till trivsel på arbetsplatsen och därför är det något vi på SysPartner vill erbjuda dig som anställd.

Liknande jobb

Liknande jobb