CGI

Arkitekt, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 27 april 2018
Stängs
den 8 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Utvecklingen i IT-världen är just nu otroligt spännande och intensiv! Nya affärsmodeller och förändringar i företagens verksamheter växer fram med hjälp av digitaliseringens möjligheter. Våra kunder befinner sig mitt i denna stora förändring och jobbar bland annat med självkörande bilar, digitaliserade affärsmodeller och användning av ny innovativ teknik.

CGI söker förstärkning till region Väst och letar efter dig som vill dra nytta av de möjligheter som ett internationellt företag av vår storlek kan ge.

Vår vision: ”Att vara en ledande global leverantör av IT- och affärs-processer i världsklass som hjälper våra kunder att lyckas”

Delar du vår dröm: ”Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra till att bygga ett företag som vi kan vara stolta över”

Med hjälp av våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din ledare individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg.Du kommer att hjälpa och i viss mån leda våra kunder att effektivt planera och genomföra förändringar i sina IT-landskap för att kunna möta verksamhetens krav.

Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift.
Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik på!
Är det dig vi letar efter?

Du sätter kunden i fokus och försöker alltid hitta den bästa lösningen. Hos oss kommer du att få arbeta tillsammans med några av de främsta i branschen.

Du drivs av att skapa värde för kundens organisation.
Du sätter kunden i fokus och försöker alltid hitta den bästa lösningen.
Du har god kommunikationsförmåga, bred teknisk kompetens samt verksamhetsförståelse.
Hos oss kommer du att få arbeta tillsammans med några av de främsta i branschen.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.

För mer information, kontakta gärna:
Daniel Jönsson, d.jonsson@cgi.com, telefon 0761-056743

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2018-06-25.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Business Architecture
  • English
  • Solutions Architecture
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb