Erfaren och självgående systemutvecklare

Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 27 april 2018
Stängs
den 31 maj 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

compugroupVi på CGM arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör vi genom att utveckla innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som ska stötta vårdpersonalen i deras dagliga arbete, göra det möjligt för patienten att vara delaktig i sin egen vård, bidra till forskningen och vara med och driva innovationsarbetet inom vården.

På CGM i Sverige är vi idag ca 160 medarbetare och nu söker vi en systemutvecklare till vårt kontor i Stockholm. Om du, precis som vi, brinner för att utveckla och förbättra svensk e-hälsa - då vill vi gärna träffa dig!

Om tjänsten

TakeCare är ett av Sveriges största journalsystem för vården och används av över 70 000 användare. Systemet är det första användarcertifierade e-hälsosystemet i världen och används både inom primärvård och slutenvård. Systemet klassas som en medicinteknisk produkt och våra kunder ställer höga krav på prestanda och driftsäkerhet.

Som systemutvecklare hos oss kommer du tillsammans med ditt team som består av 5-7 personer att ansvara för att utforma ny funktionalitet i samråd med användare för att sedan implementera, testa och utvärdera tills alla är nöjda med resultatet.

Som systemutvecklare av TakeCare tar du ett stort ansvar i hela utvecklingsarbetet; från kravanalys, design och implementation till test och underhåll samt support. Utvecklingen sker enligt Scrum, en iterativ utvecklingsmodell där du har täta kontakter med användare och kunder. Beroende på din erfarenhet, önskemål och våra behov så kommer vi att göra vårt bästa för anpassa rollen så att den passa just dig.

Din profil

Vi söker dig som är ”allätare” med erfarenhet av flera olika programmeringsspråk, gärna något funktionellt språk. Vi tror att du har arbetat som systemutvecklare i 3-5 år och är sugen på att lära dig nytt! Du är van vid att utveckla komplexa system med höga krav på säkerhet och prestanda.

Vi ser det också som meriterande om du har arbetat inom hälso- och sjukvården eller om du har arbetat med medicintekniska system och produkter.

Som person tror vi att du inspireras av att arbeta i ett team, tycker det är roligt att ha ett stort personligt ansvar och att du är självgående. Du har lätt för att samarbeta med andra och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du är en positiv person som gillar att peppa andra och få folk att gå i samma riktning för att nå gemensamma mål. Vi tror också att du är drivande och engagerad och bidrar till en god stämning på kontoret

För den här tjänsten vill vi att du har gått en relevant högskoleutbildning eller motsvarande samt att du talar och skriver svenska flytande.

Vad vi erbjuder

Hos oss får du förmånen att jobba tillsammans med ett engagerat och trevligt gäng som alla jobbar mot samma mål och med våra kunders bästa för ögonen. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig också en arbetsplats i ljusa och fina lokaler i Stockholm.

Att alla medarbetare mår bra tycker vi är viktigt och därför erbjuder företaget bland annat regelbundna hälsoundersökningar och ett generöst friskvårdsbidrag till alla anställda.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Heltid.

Placeringsort: Stockholm

Ansökan

Sista ansökningsdag är 31 maj. Skicka in din ansökan redan idag då ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Mer information

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Aramia Zakariasdotter via e-post aramia.zakariasdotter@cgm.com

Liknande jobb

Liknande jobb