Community Manager

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 30 april 2018
Stängs
den 30 juni 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker dig som vill vara IDG:s ansikte mot Sveriges tyngsta och viktigaste it-beslutsfattare, och en länk till våra redaktionella insatser mot målgruppen.

Din nyckeluppgift är att stärka relationen till CIO:er och it-chefer på Sveriges Topp 500-bolag. Detta genom att bland annat driva och ha helhetsansvar för nätverket CIO Executive Club, en exklusiv medlemsklubb för svenska it-beslutsfattare. Uppdraget innefattar försäljning, marknadsföring, agendaarbete, projektledning, copy och moderatorskap.  

I rollen ingår även:
Att leda juryarbetet för vår årliga gala CIO Awards där vi uppmärksammar och prisar Sveriges mest framgångsrika CIO:er.
Att ansvara för ett par större undersökningar mot målgruppen under året varav en är vår årligen återkommande CIO Lägesrapport.
Att bidra till agendaarbetet för våra populära redaktionella CIO-event, som CIO Trend och CIO Governance .

Dina egenskaper:
Du bör vara utåtriktad, driven och vass på projektledning. Du har eller kan snabbt skapa ett nätverk av CIO:er. Du förstår och är insatt i CIO:ns vardag och utmaningar. Du gilla att stå på en scen och du älskar att bygga ditt och IDG:s nätverk.  

Tillträde: 1 september 2018
Plats:  IDG -International Data Group AB, Magnus Ladulåsgatan 65, Stockholm
Anställningsform: Tillsvidare
Lön: Fast lön + bonus
Frågor: Frågor kring tjänsten besvaras av Publishing Director Joakim Allwin 0708-616061, joakim.allwin@idg.se
Ansökan skickas omgående, då vi intervjuar löpande, till joakim.allwin@idg.se

Om IDG:
IDG är världens ledande databasdrivna techmedia, event och marknadsföringsföretag. Vi är den nya modellen för ett modernt medieföretag, med en datadriven strategi och marknadsmöjligheter som accelerar inköp och fördjupar engagemang. www.idgsverige.se

CIO är en produktlinje som finns inom IDG i 72 länder. Sedan 2002 så stöttar CIO Sweden CIO:s, CEO:s, CDO:s, och andra befattningar som är involverade i större IT-investeringar, i deras digitala transformation. Vi ger senaste nytt om teknikskiften och leverantörsnyheter, CIO-intervjuer, insikter, fördjupning, statistik och trender. Allt för att målgruppen ska kunna skapa konkurrenskraftiga företag genom rätt strategiska investeringar, ledarskap och nyttja IT på bästa möjliga sätt. www.cio.se

Ansök om Community Manager

Har du redan laddat upp ett CV? Logga in för att söka direkt

Ansök

Ladda upp från din dator

Eller importera från molnlagringstjänst

Din CV måste vara en .doc, .pdf, .docx, .rtf, och inte större än 1Mb


4000 antal återstående tecken

Annan marknadskommunikation

Vi skulle gärna vilja skicka dig information om jobb och tjänster från CS Jobb via e-post.

Alla e-postmeddelanden kommer att innehålla en länk i sidfoten så att du när som helst kan avregistrera dig


När du söker ett jobb skickar vi din ansökan till namngiven rekryterare, som kan komma att kontakta dig. Genom att söka ett jobb listat på CS Jobb godkänner du våra villkor och vår sekretesspolicy. Du ska aldrig behöva lämna ut bankkontouppgifter. Om du ombeds göra det ska du kontakta oss. Du behöver aldrig uppge uppgifter om ditt bankkonto. Om detta önskas, e-posta oss.

Liknande jobb

Liknande jobb