Internkonsult i Java till Handelsbanken, Stockholm

Rekryterare
Handelsbanken
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 7 maj 2018
Stängs
den 7 juni 2018
Ref:
D69926D1-3AA1-49DE-8A75-7E95D1267EFF
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nu får du som Javautvecklare möjlighet att utveckla nya affärssystem med teknik i framkant. Sök till Handelsbanken i Stockholm!

Vill du ha det bästa av två världar? Tilltalas du av trygghet och långsiktighet i kombination med en dynamisk variation som konsultrollen innebär? Då är du rätt kandidat för Handelsbanken! Just nu är Handelsbanken inne i ett teknikskifte, vilket innebär att du kommer involveras i väldigt spännande projekt inom Java.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här kan du vara säker på att du får en varierad roll och möjlighet att involveras i projekt där du växer som utvecklare. Här kommer du bland annat att få:

  • Bli en del av en spännande resa där du får möjlighet att sätta din tekniska prägel.
  • Jobba med ny teknik i en varierad roll där du involveras i projekt kopplat till både nyutveckling samt förvaltning.
  • Va en del av ett företag som sätter stor tillit till din kompetens, där du kommer kunna göra skillnad.
  • Jobba på ett företag som präglas av naturliga karriärvägar som värnar om din vidareutveckling.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som internkonsult inom Java kommer du att tillhöra ett centralt område inom Handelsbanken och över tid jobba som Javautvecklare mot bankens olika verksamheter i centrala Stockholm. Handelsbanken står inför ett teknikskifte vilket gör att du troligtvis kommer att involveras i nyutvecklingsprojekt men även vidareutveckling- och förvaltningsprojekt. Uppdragen du involveras i kommer att variera beroende på behov internt, men även matchas utifrån dina önskemål och handlingsplan.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer vara en del av ett team om ca 20 specialister inom Java och .NET, där ni både kommer jobba brett och djupt inom Handelsbankens IT-miljö som är lokaliserad centralt i Stockholm.

VEM ÄR DU?

Här kommer du att trivas om du tilltalas av att hela tiden utmanas och växa som utvecklare. Du gillar variation samt möjligheten att få jobba med affärskritiska- och transaktionsintensiva system. Vi ser framför oss en person som gillar att få vara med och bygga system från grunden, men som även tilltalas av att förvalta och vidareutveckla tunga backendsystem.

Du har troligtvis flerårig erfarenhet av utveckling samt förståelse för processen i en stor organisation. Handelsbankens verksamhet ställer höga krav på tillgänglighet, kvalitet och säkerhet. För att lyckas i rollen ser vi att du har goda kunskaper om Java EE samt erfarenhet av enhetstestning med JUnit, Mockito eller motsvarande, samt erfarenhet av REST.

Det är en stor fördel om du har arbetat med arkitektur och designat lösningar av affärssystem, samt har en stor vana att jobba med agila metoder. Rollen innebär många kontaktytor inom hela koncernen, vilket gör att rollen ställer krav på att du kan kommunicera flytande både på svenska och engelska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Handelsbanken IT`s nybildade internkonsultområde inom .NET och Java söker nu erfarna Javautvecklare att arbeta med prioriterade utvecklingsinitiativ inom IT organisationen. Vår utvecklingsavdelning inom Handelsbanken IT är mitt uppe i ett spännande teknikskifte där det finns möjlighet att vara med och bygga upp våra nya Javasystem med teknik som ligger i framkant. Våra värderingar grundar sig på en stark tro på våra medarbetares förmåga. Därför kan du, om du har viljan och ambitionen, få stort ansvar hos oss. Vi är placerade i centrala Stockholm.

Liknande jobb

Liknande jobb