Javautvecklare till SEB i Stockholm

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 7 maj 2018
Stängs
den 7 juni 2018
Ref:
85007166-6BAC-4CE5-A7D6-39159AC07406
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba som Javautvecklare i ett team som har kul tillsammans och gillar att lösa problem precis lika mycket som du?

Ta chansen och jobba som Javautvecklare hos SEB i Stockholm. Här får du tillsammans med dina kollegor stimulerande tekniska utmaningar och samtidigt vara med på en spännande utvecklingsresa inom området för värdepapper och portföljhantering för bankens privata kunder.

Om jobbet

På SEB får du vara med och bidra till service i världsklass! Som Javautvecklare får du möjlighet att jobba i en agil miljö. Förutom de tekniska utmaningarna kommer du få en trevlig arbetsmiljö i det nya och prisbelönta kontoret i Arenastaden i Solna, Stockholm. Här präglas miljön av ledorden företagsamhet, öppenhet och genuint engagemang. Du kommer få:

  • Lära dig finansbranschen med inriktning mot portföljförvaltning och trading.
  • Driva den tekniska utvecklingen tillsammans med lead designer och arkitekter.
  • Utveckla och effektivisera arbetsmetod och förvaltning med hjälp av automatisering och continuous delivery
  • Utforska synergier och jobba proaktivt med förbättringsarbete
  • Bredda dig inom nya områden i det tekniska landskapet
  • Utveckla, vidareutveckla och förvalta i Java i flera av SEB:s system i nära samarbete med verksamheten

 

Du kommer att tillhöra avdelningen Wealth & Securities som är en del av SEBs IT-organisation. Ditt team består av 10 personer där alla har olika erfarenhet och spetskompetens. Stämningen präglas av öppenhet där vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter.

Vem är du?

Du kommer att komma till din rätt hos oss om du är nyfiken och trivs med att jobba med löpande utvckling. Du är en erfaren Javautevcklare sedan tidigare med förmåga att kommunicera väl på både engelska och svenska. Dina tidigare arbetslivserfarenheter har bidragit till att du är van att jobba agilt och gillar det. Tekniskt har du erfarenhet av JavaEE, SQL, Git, Maven och Webbspehere.

Andra erfarenheter som också rimmar väl med rollen som Javautvecklare hos oss är erfarenhet av JSON Web Tokens, SAML 2.0, SOAP, Swing, OpenShift.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

 www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan!

 

 

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Liknande jobb

Liknande jobb