Klientspecialist till verksamhetsstöd eHälsa och IT, SLSO

Rekryterare
SLL
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 8 maj 2018
Stängs
den 21 maj 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arbetsplatsteknik är en del av verksamhetsstöd eHälsa och IT och består av 17 personer som ansvarar för att leverera IT-arbetsplats med kringutrustning till SLSO:s verksamheter. Vi använder oss av Microsoft System Center Configuration Manager för att hantera klientplattformen.  

 

Arbetsuppgifter

SLSO har idag cirka 14 000 datorer med Windows 7 och vi håller på att uppdatera våra datorer till Windows 10. Dessa hanteras med System Center Configuration Manager. Du kommer ingå i en liten grupp som ansvarar för att vår standardarbetsplats fungerar och utvecklas. I arbetsuppgifterna ingår paketering, mjukvaru- och operativsystemsinstallationer, felsökning, drift av System Center Configuration Manager och MDT.  

 

Om dig

Du har en teknisk utbildning och dokumenterad gedigen erfarenhet av drift av System Center Configuration Manager (SCCM). Du har jobbat i flera år med verktyg för paketering och automatisering av applikationsinstallation/programinstallationer. Du ska ha arbetat med Windows klienthantering i stora miljöer. Du har mycket goda kunskaper i Powershell, VB Script, GPO-hantering och AD kopplat till klient. Du ska ha intresse och vilja att lära dig nya saker och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.  

 

Personliga egenskaper

Som person är du serviceinriktad och har en god social kompetens, gillar att jobba i team men är ändå självgående. Du är prestigelös samtidigt som du har ett driv och engagemang i det du gör. Att hjälpa andra i din omgivning att lyfta sin kompetens ser du som naturligt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

Liknande jobb

Liknande jobb