CGI

Verksamhetsprojektledare till fordonsindustrin, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 9 maj 2018
Stängs
den 6 september 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

För att kunna möta våra kunders behov söker vi Verksamhetsprojektledare som kan delta i och leda våra kunders utveckling av processer och verktyg.

Fordonsindustrin är i en otroligt spännande och expansiv fas där CGI spelar en viktig roll.
Våra konsulter berörs av det mesta som sker; exempelvis utvecklingen av självkörande bilar, framtagning av nya affärsmodeller samt att bidra till den digitala transformationen!
Du kommer primärt att arbeta hos våra kunder eller med våra tjänsteleveranser inom fordonsindustrin i rollen som projektledare. Våra åtaganden sträcker sig från små till stora projekt. Vanligtvis är vi inblandade i förändringsprojekt där både verksamhet och IT-system berörs. Som projektledare kan du komma att arbeta med projekt som innebär verksamhetsförändringar samt införande av nya IT-system.Vi vill att du har en akademisk utbildning, gärna med inriktning mot produktutveckling eller produktion.
Du har arbetat inom produktutvecklingsprocessen och/eller produktionsprocessen, och errfarenhet av fordonsindustrin är meriterande.

Vidare har Du en bred erfarenhet av teknik och kunskap inom ett par olika utvecklings- och projektmetoder (t.ex. Prince2, SCRUM, RUP).
Är du PMI- eller IPMA-certifierad projektledare är det en merit.

Vem är du?
Vi tror att du har akademisk utbildning med ovan nämnda kompetenser, med minst ett par års erfarenhet.

Som CGI-medarbetare är du prestigelös, ansvarstagande och initiativrik. Du är affärsdriven och vill addera värde för våra kunder och öka kompetensnivån hos dina kollegor genom att dela med dig.
Som person är Du kommunikativ, öppen, nyfiken och vill ständigt utvecklas.
Du är även en mycket god organisatör som drivs av att leda mot fastställt mål.
Vidare har Du goda kunskaper i både svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift.

Att arbeta på CGI:
Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar i ett projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift.

Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din chef individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. Uppdragen i kombination med våra program för karriär- och kompetensutveckling kommer att bidra till att din professionella profil ständigt förstärks.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.

För mer information, kontakta gärna:
Paula Kökeritz: tel 031 761 1432, paula.kokeritz@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2018-07-07.

projektledare, automotive, fordon, IT-system, metoder

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Product Development/Support
  • Project Management

Liknande jobb

Liknande jobb