CGI

Heromakonsult Styrett, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 9 maj 2018
Stängs
den 10 september 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Heroma är Sveriges enda heltäckande HR- och lönesystem anpassat till svensk lag och arbetsmarknadens avtal. Detta har gjort Heroma till det snabbast växande systemet på marknaden. Genom ett starkt fokus på självservice, både för anställd och chef, skapas effektiva processer, korrekta underlag och ständig tillgång till aktuell information. Appar ökar tillgängligheten för hela organisationen och snabbar upp processerna ytterligare.

Vi söker nu en konsult som kommer att jobba med Heromas Styrettjänst.Du kommer att hjälpa våra kunder med ändringar i Styrett, ex vid förändringar i Centrala Avtal, Lagar eller då ny funktionalitet lanserar i Heroma. I samband med detta kommer du löpande vara med och utveckla tjänsten.
Vi söker dig som arbetat som systemförvaltare och nu vill arbeta som specialist inom Styrett mot flera olika kunder.

För att lyckas i den här rollen krävs erfarenhet av Heroma och en mycket god förståelse av Styrett. Du är van att sätta dig in i kollektivavtal och kan se hur förändringar i dessa påverkar inställningar av exempelvis lönearter i Heroma.

Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har en analytisk förmåga och är noggrann. Det är viktigt att vara kundorienterad, serviceinriktad och ha en god kommunikativ förmåga. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA:
Åsa Eschricht Jonsson
asa.eschricht.jonsson@cgi.com
070-732 4871


Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-07-06.Heroma, Styrett, systemförvaltare, kollektivavtal
 

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
 

  • Communication (Oral/Written)
  • Swedish
  • System Administration

Liknande jobb

Liknande jobb