TAM - Drifttekniker med kundansvar

Rekryterare
DGC Access AB
Plats
Stockholm
Annonserat
den 16 maj 2018
Stängs
den 15 juni 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

Som drifttekniker på DGC kommer du ha eget kundansvar. Du arbetar nära våra kunder och säkerställer att vår leverans uppfyller kundernas behov och överenskomna nivåer samtidigt som du kontinuerligt arbetar med förbättringar, utveckling och ny teknik. Dina närmaste kollegor är en sammansvetsad grupp med hög kompetens.

Du kommer ha en tät dialog med de kunder du ansvarar för. I återkommande drift- och uppföljningsmöten stämmer du av leverans och kundnöjdhet. Du går igenom och föreslår uppgraderingar och förändringar i kundernas miljöer vilka du sedan ansvarar för och driver vidare i projektform. Du ansvarar även för att löpande dokumentera dina kunders miljöer.

Kompetens och erfarenhet

För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet samt minst 3 års erfarenhet av arbete med renodlad serverdrift i större, komplexa Microsoft-miljöer samt erfarenhet av att arbeta nära kunder.

Vi tror att du har goda kunskaper och en vilja att utvecklas inom de flesta av följande områden:

  • Windows Server, AD och GPO
  • SCCM och/eller Microsoft Intune
  • Office 365 och Azure
  • Exchange
  • MSSQL
  • RDS och/eller Citrix
  • Powershell
  • Nätverk/Brandväggar

Om du har kunskap och/eller erfarenhet av följande är det meriterande:

  • ITIL, Linux, övervakning, backup, etc.

Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat och ser vikten av teknisk dokumentation.

Personliga egenskaper

Du har en utpräglad servicekänsla och är en person som tar ett stort ansvar för såväl din egen prestation som för våra kunder. Vi ser det som självklart att du har ett brinnande intresse för teknik. Du är också analytisk, engagerad och självgående samtidigt som du tycker om att arbeta och vara en del av ett team. Du trivs i en roll med tät kundkontakt och du har lätt att prata med olika typer av människor.

Ansökan och frågor om tjänsten

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Alexander Meyer, Technical Team Manager, på alexander.meyer@dgc.se.

Ansökningar, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

DGC eftersträvar en jämn könsfördelning och ser därför gärna kvinnliga kandidater.

Om DGC

DGC är en IT-driftleverantör som utvecklar och levererar kundanpassade IT-drifttjänster till kunder som har höga krav på säkerhet, tillgänglighet och innovation. Vi levererar våra tjänster med hög servicegrad och ett personligt engagemang från såväl egen som publik infrastruktur. Vi startade vår verksamhet 1991, besök www.dgc.se för mer information.

Liknande jobb

Liknande jobb