CGI

Recruitment Coordinator

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 maj 2018
Stängs
den 28 juni 2018
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position description:

CGI är en av världens ledande IT-leverantörer med 3800 anställda på 30 orter i Sverige. Hos oss på CGI har vi en gemensam dröm om att ha roligt när vi jobbar tillsammans och att vi tillsammans ska bygga ett företags som vi är stolta över. Detta är något som genomsyrar vår HR organisation och vårt Rekryteringsteam: vi skrattar mycket, stöttar varandra och är stolta över det arbete vi gör.

Vi behöver nu förstärka vårt svenska rekryteringsteam med en Rekryteringskoordinator. Rollen innebär även en möjlighet att delta i CGI Talent Program som sträcker sig över 10 månader.

Your future duties and responsibilities:

I rollen som rekryteringskoordinator kommer du att lägga största delen av din tid på slutfasen av rekryteringsprocessen, vilket innebär när det är dags att utforma ett anställningserbjudande.

Du kommer att stötta våra ledare inom CGI genom stegen i anställningsprocessen och ansvara för att ta fram anställningskontrakt till våra nya medarbetare. Du är även involverad i centrala Employer Branding och rekryteringsaktiviteter samt kommer att vara en ambassadör för CGI i sociala medier.

I rollen som rekryteringskoordinator kommer du att ingå i vårt svenska rekryteringsteam och tillhöra den Nordeuropeiska HR-organisationen.

Required qualifications to be successful in this role:

Vi söker dig som har, eller inom kort tar, examen inom personalvetenskap, organisation och arbetsliv eller motsvarande och är flytande på svenska och engelska i tal och skrift. Du är duktig på excel och gillar att arbeta med administrativa uppgifter samt att ge service till andra. Du trivs i en föränderlig miljö med högt tempo där du måste vara flexibel och kunna prioritera din tid. Som person är du ansvarsfull, social, strukturerad och noggrann.

Vill du få möjlighet till en bra start på en karriär inom HR och vill jobba inom rekrytering på ett företag som för fjärde året i rad har fått certifieringen Top Employer? Vill du, precis som vi, få arbeta på ett företag som där du får möjlighet att utveckla dig själv både personligt och professionellt? Då är det dig vi söker! Välkommen med din ansökan!

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-07-12.


FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Sara Stjernberg: sara.stjernberg@cgi.com

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients' digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Skills:

  • Administrative Support
  • English
  • Microsoft Excel
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb