Solution Architect inom Cloud & Hosting till SEB

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 13 juni 2018
Stängs
den 2 juli 2018
Ref:
F93A73D9-356A-4A14-BAD0-66880CCFC681
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Antar du utmaningen att driva förändring mot Cloud, PAAS och Continuous Delivery i en stor organisation med höga förväntningar?

Då är du välkommen som Solution Architect till SEB i Stockholm.

Om jobbet

Du kommer framför allt att jobba med att driva och leda förändring och utvecklingen av lösningsarkitektur inom området för Hosting och Integration. Du ansvarar också för övergripande strategier och roadmaps och blir en central del i transformationen mot stabila och skalbara lösningar inom Hosting med ny teknik som Cloudtjänster och Containterteknologier för att förbättra kundupplevelsen, time to market och utvecklingsmiljöerna på SEB. Du blir en del av ledningsgruppen för området och jobbar nära såväl intressenter i verksamheten, Enterprise architect, Lösningsarkitekter inom infrastrukturdomänen, Lead designers och tekniska specialister inom operations. Du kan vänta dig en strategisk utmaning där du tillsammans med andra Lösningsarkitekter drar nytta av förändringar på den kommersiella marknaden och regulatoriska krav.

Du ingår i organisationen IT Services som består av sex områden. Du är en del av området Hosting och Integration som består av 120 personer. Då organisationen är distribuerad i Stockholm och Vilnius kan resor förekomma. Du sitter i det helt nya kontoret i Arenastaden, Solna.

Vem är du?

För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara kunnig inom specialistområdet Hosting och integration. Du behöver trivas med att driva förändring och att se lösningar i ett långsiktigt och strategiskt perspektiv. Då du ges möjlighet till inflytande behöver du vara en trygg kommunikatör i både formella och informella sammanhang och ha en förmåga att få med dig andra. För att axla den här rollen behöver du också ha en god förståelse och intresse för affären och stakeholder managmenet. Tekniskt behöver du ha god kunskap containerteknologi, funktionalitet och stabilitet i en miljö som går mot Cloud-lösningar. Här jobbar du med produkter från IBM, Oracle, Microsoft och RedHat, så det är positivt om du känner till dessa verktyg samt vedertagna Open source-adresseringar.

Vi ser gärna att du att du har kunskap om att bygga Self service och automatiserade miljöer. Då SEB och området påverkas av reguljära krav ser vi gärna att du har erfarenhet av miljöer där du behöver ta hänsyn till externa krav.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

 www.sebgroup.com/career

 

 

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Liknande jobb

Liknande jobb