CGI

Change Management Consultant, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 maj 2018
Stängs
den 5 juni 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:
Vi söker därför dig som precis har börjat sin resa och som inte än har formats av strukturer, utan snarare av sin originalitet, erfarenhet, unika stil och synsätt. Du kan var en managementkonsult, skribent, säljare eller PR – alla kombinationer – så länge du får saker att hända. Att vilja påverka är huvudsaken!

Den digitala transformationsresan accelererar hos våra kunder och ger helt nya möjligheter och utmaningar. Nya spelare dyker upp som seriösa konkurrenter och utmanar gamla sanningar. I den här miljön vill CGI ta en tydlig position för att hjälpa våra kunder på sin transformationsresa till att fortsätta vara de ledande bolagen de är i dag inom sina respektive branscher.

CGI har därför valt ut ett antal fokuskunder som vi kommer att jobba nära tillsammans med under de kommande åren.

För att kunna göra det på ett trovärdigt sätt kommer vi att formera ett antal team som ska hjälpa kunden i sin transformationsresa. Här hoppas vi att du vill vara med!

 

Your future duties and responsibilities:

Som förändringskonsult kommer du att var en del av CGI’s Förändringsledningsteam. Du kommer att tillsammans med teamet omvandla de utmaningar som vi tillsammans med kunden har identifierat och vända dem till affärsnytta för kunden och lönsamma affärer för CGI. Här får du möjlighet att påverka kundernas framtid och inriktning 
I rollen kommer det även ingå konsultuppdrag hos någon av våra kunder.

Required qualifications to be successful in this role:

Detta betyder att vi behöver dig med följande tre karaktärsdrag:
• Att älska förändring, nya mönster och att konstant vilja vara i rörelse
• Att vara en oortodox och kreativ tänkare, gärna lite udda inom normala strukturer
• En orädd personlighet, gränslös optimism och en längtan om att förändra världen

Du har en tydlig akademisk bakgrund med master inom till exempel juridik, ekonomi, industriell ekonomi eller civilingenjör eller har du en gedigen kunskap och erfarenhet av en viss verksamhet eller bransch.

Rollen har inga specifika tekniska krav. Istället måste man brinna för förändringsarbete. Vi söker efter en mix av uppfinningsrikedom, nytänkande och uttrycksfullhet.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Skills:

  • Change Management
  • Problem Solving/DecisionMaking

Liknande jobb

Liknande jobb