Polismyndigheten

System/webbutvecklare med erfarenhet av EPiServer till it-avdelningen

Rekryterare
Polismyndigheten
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 21 maj 2018
Stängs
den 24 augusti 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi bygger inga virtuella världar eller pokerbord – det vi utvecklar är avgörande för att brott ska klaras upp, att brottsligheten ska minska och för att alla i Sverige ska känna sig trygga.

Arbetsplatsbeskrivning

Som anställd på polisens it-avdelning är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag med många spännande verksamhetsområden.

Våra system används i polisernas vardag – dygnet runt, året runt. Från ett ingripande mitt i natten till att färdigställa en förundersökning inför en rättegång.

Polisens it-avdelning har cirka 750 medarbetare och ansvarar för all it som används av myndighetens cirka 30 000 medarbetare. Vårt fokus är att generera verksamhetsnytta – med hög utvecklingstakt och modern teknik utifrån agila principer och förhållningssätt.

Arbetsbeskrivning

Vi har ett ökat behov av att stärka upp it-avdelningens webbteam och söker nu systemutvecklare som brinner för webbutveckling med .NET/EPiServer. I din roll kommer du att ingå i ett team som har fokus på utveckling av polisens publika webbplats samt att även att ta fram lösningar för polisens interna webbplatser, företrädesvis intranätet, Intrapolis. Vårt mål är att bygga innovativa och hållbara lösningar som skall underlätta både polisernas och medborgarnas vardag.

Vi arbetar flitigt, effektivt och skickligt. Vi delar en gemensam passion och stolthet för det vi levererar. Vi är ett multifunktionellt team med många olika kompetenser. Vi samarbetar kring verksamhetsutveckling, produktutveckling, och processoptimering. Vårt team är självorganiserande, där det finns stora möjligheter att påverka både arbetssätt och vår vardag. Vi ser tydliga vinster med parprogrammering, och där vi hjälper, stöttar och utmanar varandra. Vi är drivna, tekniskt kunniga och tar fram lösningar med modern teknik. Våra lösningar håller så klart en väldigt hög säkerhetsnivå. Vi gör nytta, vi når resultat och vi har kul ihop!

Vi tror att du är någon som tror på ständiga förbättringar, som ser möjligheter istället för problem, samt som vill utvecklas, både självständigt och tillsammans med teamet. Du behöver inte kunna allt från början, hos oss får du möjlighet att hela tiden utvecklas och lära dig nytt!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

 • Minst 2 års högskolestudier inom it, alternativt motsvarande förvärvad kompetens som Polismyndigheten kan bedöma som likvärdig  
 • Minst 1 års erfarenhet av systemutveckling (inom de senaste 3 åren), företrädesvis i i C#/.NET
 • Minst 1 års erfarenhet av EPiServer 7.5+
 • Möjlighet att visa upp/beskriva minst en lösning som du varit med och utvecklat
 • God förmåga att uttrycka dig på svenska, både i tal och skrift

Meriterande

Det är meriterande om du har:

 • Studerat på universitet/högskola med civilingenjörsinriktning, exempelvis inom it eller teknisk fysik. Alternativt att du har akademisk examen med it-inriktning
 • Erfarenhet av testautomatisering
 • Ett brinnande intresse för att arbeta användarcentrerat
 • Erfarenhet av att arbeta på ett större företag eller myndighet
 • Erfarenhet av EPiServer Find
 • Erfarenhet av TeamCity
 • Erfarenhet av Octopus Deploy
 • Erfarenhet av Git
 • Erfarenhet av BitBucket
 • Erfarenhet av att jobba i och med virtuella miljöer
 • Erfarenhet av Prestandaoptimeringar 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor tonvikt vid att du som person gillar att lära nytt och har en strävan att bli riktigt bra i din profession, vi tror även att du också har en stark känsla för att hjälpa andra både i och utanför teamet när det behövs. Du är öppen och vill engagera dig för att vi ska leverera så bra lösningar som möjligt. Du har problemlösningsförmåga och gillar att hacka kod, du ser även nytta i att förstå användarnas beteenden för att driva effektiv utveckling som löser problem på riktigt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta gruppchef, Ban Fawzi Abdul Latif, tfn 072-201 68 71

Fackliga företrädare

Facklig information lämnas av: Kent Svärd, SACO, tfn 010-56 34 21; Sofia Ask, Polisförbundet, tfn 010-563 87 10; Johan Gertz, Fackförbundet ST, tfn 010-56 770 92, Karna Tillheden, SEKO Polisen, tfn 010-561 66 27

Övrig information

Arbetsort: Stockholm, Kungsholmen

Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet.  Säkerhetsprövning (med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen) genomförs före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap. 

Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Vi erbjuder en arbetsplats med många intressanta arbetsuppgifter och yrkesgrupper. Vi bedriver vår verksamhet med det engagemang, den tillgänglighet och den effektivitet som vårt uppdrag kräver. Polisen arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald och strävar efter att skapa en arbetsplats där skiftande erfarenhet och bakgrund tas till vara. 
Våra anställda har tillgång till ett friskvårdsutbud med goda träningsmöjligheter.

Ansökan,

Välkommen med din ansökan bestående av personligt brev och CV (inga betyg eller intyg). Vi tar endast emot bilagor i pdf- och doc-format.

Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är även en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, ta kontakt med hr.support@polisen.se

Sista ansökningsdag är den 24 augusti 2018.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb