CGI

Senior Java-utvecklare, Raindance

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 22 maj 2018
Stängs
den 9 juli 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Vi är just nu inne i en expansiv tillväxtfas och behöver förstärka vårt team med ännu en Utvecklare för att utveckla vårt affärssystem Raindance. Är du driven, öppen, nyfiken och dessutom genuint intresserad av programmering och med stor erfarenhet av Java och Scrum? Har du dessutom verksamhetskunnande inom publika sektorn och/eller ekonomi och vill pröva på något nytt? Vi är idag ett 100- tal medarbetare på olika orter i Sverige och nu söker vi förstärkning till vår utvecklingsenhet i Göteborg. 

Raindance är ett av marknadens mest spridda affärssystem och du finner våra kunder i flera olika branscher. Systemet innehåller moduler för bl.a. Ekonomistyrning, Reskontror, Elektronisk Fakturahantering, Anläggningsredovisning, Projektredovisning, Budget- och Prognos, Inköp/Beställning mm. Vår lösning innehåller även en Utdataplattform för information och uppföljning. Raindance är uppbyggt kring en webbportal som stöd för våra olika administrativa processer. Vi har även mobila lösningar för smarta mobiler och surfplattor. Systemet är öppet, flexibelt och komponentbaserat vilket möjliggör ändamålsenliga kundspecifika lösningar.
 

Your future duties and responsibilities:

Som Utvecklare kommer du att vara en del av våra utvecklingsteam i Raindance som är ett av marknadens mest kompletta affärssystem med över 300 kunder i Sverige och Finland. 

Raindance är webbaserat/mobilt med fokus på de ekonomiadministrativa processerna. CGI:s vision är att Raindance ska vara ett av marknadens ledande system till stöd för de ekonomiadministrativa processerna. Användarna ska alltid uppleva att Raindance ger dem den största affärsnyttan i förhållande till andra system. Det uppnår vi genom produktutveckling av nya och befintliga delsystem i nära samarbete med våra kunder. Reskontra portalen är skriven i Java.

Du kommer ingå i ett av våra 8 scrum-teams som utvecklar Raindance. Tillsammans med våra experter kommer du utveckla och förvalta ny funktionalitet som levereras till våra kunder. Som utvecklare samarbetar du med produktägare och olika team i Raindance för att säkerställa hög funktionalitet och användarvänlighet. Teamen består av 3-5 utvecklare och 1-2 testare. Som senior utvecklare kommer du dessutom att sitta med i olika forum för att bestämma framtida arkitektur och tekniska inriktningar. Utvecklingsorganisationen består idag av över 60 utvecklare och testare.

Required qualifications to be successful in this role:

Vi söker dig som har erfarenhet och brinner för programmering. Vi ser gärna att du har erfarenhet i Java och är van av att jobba med verktyg såsom xrebel, jvisualvm, new relic m.m. för att förbättra prestanda och felsökning. Du önskar att driva utvecklingframåt, gärna som lead developer eller arkitekt. Vi ser gärna att du är bekant med de tekniker som vi jobbar med så som Java 8, Microsoft SQL server, JSF, JPA och Solr. 

Du trivs med att jobba i teknikens framkant och du delar gärna med dig av dina kunskaper. Som person är du drivande och målfokuserad och tycker om att jobba i grupp. Du tar initiativ, löser problem och arbetar strukturerat. Du är van att jobba enligt Scrum och samarbetar bra med såväl utvecklarkollegor som med kravställare och testare. 

Du bör även ha erfarenhet av unittester och/eller integrationstester. Är du är dessutom bekant med boken Clean Code så kommer du att passa perfekt i vår utvecklingsorganisation.

För mer information, kontakta gärna: 
Jens Axelsson, jens.axelsson@cgi.com, 0727-001416

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-07-20.

Java, Scrum, Raindance, xrebel, jvisualvm, new relic Java 8, Microsoft SQL server, JSF, JPA, Solr

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Skills:

  • Agile / Collaborative Method
  • Eclipse
  • English
  • Java
  • JPA
  • JSF
  • Maven
  • Problem Solving/DecisionMaking
  • SCRUM
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb