IT tekniker/ Drifttekniker

Rekryterare
Jusek
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 22 maj 2018
Stängs
den 21 juni 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en driven och engagerad Drifttekniker med intresse för utveckling och digitalisering som vill jobba i en modern och spännande miljö i förändring? På Jusek blir du en del av IT-enheten och kommer arbeta inom området drift och support, med fokus på digitalisering och utveckling av molntjänster. 

Arbetet med digitalisering har påbörjats och Jusek står inför en stor omställning då nya molntjänster införs, vilket skapar nytt arbetssätt för verksamheten. Du kommer in i ett skede där resan har påbörjats och delar av IT-funktionerna har flyttats ut i Microsoftmolnet. Du har en nyckelroll i det fortsatta arbetet med att utveckla Juseks digitala verktyg och bidrar till att medarbetare inom Jusek har det stöd och verktyg de behöver.

Om tjänsten
Du kommer arbeta med drift och underhåll av IT-miljön, med fokus på digitalisering och utveckling av molntjänsterna. Tillsammans med kollegor kommer du att ansvara för och säkerställa driften av Juseks IT-miljö, samt ge support och stöd till medarbetare. 

Som drifttekniker

  • Arbetar du med och underhåller Juseks Microsoftmiljö, infrastruktur och molntjänster
  • Utför installationer, systemanpassningar och tester
  • Driver och deltar i IT-projekt
  • Är delaktig i användarstöd och hantering av inkommande ärenden
  • Bidrar till ett digitaliserat arbetssätt inom Jusek
  • Dokumenterar rutiner och instruktioner

Din bakgrund 
Vi tror att du har en högre utbildning inom IT, har flera års erfarenhet av drift och support där du haft överblick och kunskap om hela IT-miljön. Du har också erfarenhet av Microsoft servermiljö så som tex. AD, GPO och DNS.

Vi ser gärna att du har arbetat med, och varit delaktig i digitaliseringsprojekt och införandet av Office 365 Azure AD, EMS och Exchange online. Meriterande är kunskaper inom Vmware, Cisco-nätverk och brandväggar, samt SQL-kompetens.

Du som person 
Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande, engagerad och driven. Du är en person som trivs med förändring och nya lösningar. Nyfikenhet och prestigelöshet är också egenskaper som vi värdesätter. Du är bra på att samarbeta både med nära kollegor och på att driva och delta i projekt tillsammans med verksamheten. Du kan också arbeta självständigt och är trygg med att fatta egna beslut och planera din arbetsdag.

Vårt erbjudande 
Du får ett intressant arbete i en spännande verksamhet. Tillsammans med trevliga och engagerade kollegor med hög kompetens jobbar du nära verksamheten och bidrar till Juseks utveckling.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse. Vi finns på Nybrogatan i Stockholm.

Jusek strävar efter att öka mångfalden inom organisationen och ser därför gärna sökande med olika bakgrund.
 

Vill du vara med att skapa framtidens digitala arbetsplats? Sök då till oss!
Ansök med din LinkedIn-profil eller CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast den 3 juni. Vänta inte med att ansöka, urval sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas tidigare.

Liknande jobb

Liknande jobb