Teknikjournalist till IDG

Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 22 maj 2018
Stängs
den 31 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

IDG:s enterprise-redaktion består av varumärkena Computer Sweden, Techworld, CIO Sweden och IDG.se och riktar sig till it-köpare och it-proffs på alla nivåer i företagen. Vi skapar engagerande och kunnig journalistik för en kräsen läsarskara som både vill ha koll på de senaste trenderna och viktigaste nyheterna i it-världen, och tas med på djupet i den hetaste tekniken.
 

Vår journalistik är modern och datadriven. Arbetet sker i högt tempo med stor variation och med goda möjligheter för den enskilde medarbetaren att utveckla sina färdigheter och kunskaper.
 

Nu vill vi förstärka redaktionen med en teknikjournalist. Du är ambitiös, van att ta eget ansvar och givetvis intresserad av, och kunnig om, tekniken som driver digitaliseringen i företag och organisationer. Du är van vid variation och tar dig lika gärna an snabba nyhetstexter som ingående djupdykningar.
 

Meriterande är kunskaper i ett eller flera av dessa områden:
AI/ML
It-säkerhet
Systemutveckling
 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde i september, efter överenskommelse. Provanställning tillämpas.
 

Frågor om tjänsten besvaras av chefredaktör Marcus Jerräng,  marcus.jerrang@idg.se

Journalistklubbens ordförande är Karin Lindström, 
karin.lindstrom@idg.se

Ansökningar skickas till marcus.jerrang@idg.se
Vi hanterar ansökningar löpande.
 

IDG är Sveriges och världens största databas- och eventdrivna mediehus inom it, teknik och affärer. Vi finns i 97 länder och över en miljon svenska it-beslutsfattare, techentusiaster och it-proffs besöker varje månad våra sajter och event. Bland våra varumärken märks Sveriges största it-portal IDG.se, Computer Sweden, CIO Sweden, TechWorld, Internetworld, CS Jobb, Webbdagarna och Upphandling24. På konsumentsidan driver vi de populära produkterna M3, MacWorld, PC för Alla och Studio.

Ansök nu: Teknikjournalist till IDG

Har du redan laddat upp ett CV? Logga in för att söka direkt

Ansök

Ladda upp från din dator

Eller importera från molnlagringstjänst

Ditt CV måste vara en .doc, .pdf, .docx, .rtf, och inte större än 1Mb


4000 antal återstående tecken

Annan marknadskommunikation

Vi skulle gärna vilja skicka dig information om jobb och tjänster från CS Jobb via e-post.

Alla e-postmeddelanden kommer att innehålla en länk i sidfoten så att du när som helst kan avregistrera dig


När du söker ett jobb skickar vi din ansökan till namngiven rekryterare, som kan komma att kontakta dig. Genom att söka ett jobb listat på CS Jobb godkänner du våra villkor och vår personuppgiftspolicy. Du ska aldrig behöva lämna ut bankkontouppgifter. Om du ombeds göra det vill vi att du  kontaktar oss.

Liknande jobb

Liknande jobb