Onsite PC Tekniker i Mölndal

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Västra Götalands län, Göteborg
Lön
Fast lön
Annonserat
den 24 maj 2018
Stängs
den 31 maj 2018
Ref:
1BA0FFF1-3DA4-4832-9447-F7D86FFB3CE7
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Deltid

Passar det dig att ta ett kort uppdrag inom IT support? Sök omgående jobbet som PC-tekniker till Onsite support i Mölndal!

Har du kunskaper inom teknik och IT och tycker om att hjälpa människor i deras vardagliga arbete? Vill du dra in lite extra pengar och har tid från den 4/6-12/6? Då kan detta uppdraget som PC-tekniker onsite vara något för dig!

Vi söker nu en PC-tekniker med erfarenhet av nätverk till en av våra kunder i Mölndal. Du skall arbeta i deras Onsite-grupp både mot ärendekön från central HelpDesk och med planerade installationer och förändringar i IT-miljön.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

  • En dynamisk arbetsmiljö tillsammans med trevliga kollegor
  • En möjlighet att kunna öka din efterfrågan på arbetsmarknad i framtiden
  • Utveckla dina kunskaper inom teknik, service och IT

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Felsöka och åtgärda ärenden av IT-produkter såsom PC, nätverk och skrivare
  • Arbetar med planerade installationer och förändringar i IT-miljön
  • Upprätta PC, printrar, routrar och switchar samt konfigurera dessa enligt underlag
  • Dokumentera i ärendesystem

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget ingår i vår bemanningsverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vårt kundföretag. Tjänsten ska tillsättas omgående och pågår mellan 4/6-12/6, perfekt för dig som har tid över för ett snabbt uppdrag och vill tjäna lite extra pengar till sommaren! 

VEM ÄR DU?

Vi ser att du är produktiv, serviceinriktad, teknisk och en teamspelare som brinner för service. Du skall ha såväl teoretiska kunskaper som praktisk erfarenhet av att arbeta i och med nätverk. Du gillar att vara behjälplig, att hantera kunder, vara pedagogisk och har en väl utvecklad känsla för service.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.