TNG söker Onsite PC tekniker till Örebro

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Örebro län, Örebro
Lön
Fast lön
Annonserat
den 25 maj 2018
Stängs
den 25 juni 2018
Ref:
047D5964-80C5-4E38-9BDE-44C19606530E
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Vi söker dig som vill ta ett kortare uppdrag inom IT support. Sök omgående jobbet som PC-tekniker till Onsite support i Örebro!

Har du kunskaper inom teknik och IT och tycker om att hjälpa människor i deras vardagliga arbete? Vi söker dig som vill ta ett kortare uppdrag som Onsite tekniker i Örebro. Uppdraget startar i juni och pågår fram till slutet av juli.

Vi söker en PC-tekniker med erfarenhet av nätverk till en av våra större tech-kund i Örebro. Du skall arbeta i deras Onsite-grupp både mot ärendekön från central HelpDesk och med planerade installationer och förändringar i IT-miljön.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult via TNG arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag. Vi har flera intressanta kunder med spännande och utvecklande uppdrag där du får chansen att skapa kontakter och utveckla din kompetens.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Några av dina framtida arbetsuppgifter är:

  • Felsöka och åtgärda ärenden av IT-produkter såsom PC, nätverk och skrivare
  • Arbetar med planerade installationer och förändringar i IT-miljön
  • Upprätta PC, printrar, routrar och switchar samt konfigurera dessa enligt underlag
  • Dokumentera i ärendesystem
  • Hantera tickets i OSMQ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget ingår i vår bemanningsverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vårt kundföretag. Tjänsten ska tillsättas omgående och pågår mellan 25/6-31/7, perfekt för dig som har tid över för ett snabbt uppdrag.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du är produktiv, serviceinriktad, teknisk och en teamspelare som brinner för service. Du skall ha såväl teoretiska kunskaper som praktisk erfarenhet av att arbeta i och med nätverk. Du gillar att vara behjälplig, att hantera kunder, vara pedagogisk och har en väl utvecklad känsla för service.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.