CGI

Team Product Owner,Treserva - Göteborg/Stockholm/Linköping/Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 30 maj 2018
Stängs
den 30 juli 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Beskrivning av tjänsten:
Arbetar du idag som verksamhetsutvecklare, systemförvaltare eller liknande inom IFO-området alternativt ÄO/FN-området samt har stort intresse av att vilja påverka och utveckla stöd till verksamheterna så passar du som ”handen i handsken” för denna tjänst. 

Treserva är ett av de modernaste och framgångsrikaste omsorgssystemen på marknaden, inriktat mot Sveriges kommuner. Som verksamhetssystem omfattar Treserva individ- och familjeomsorg inklusive flyktingverksamhet (IFO), äldreomsorg, funktionshinder/funktionsnedsättning (ÄO/FN) samt kommunal hälso- och sjukvård (HSL). Detta är områden som ständigt debatteras och där det hela tiden krävs mer och ny teknik samt förbättringar. Inom vår enhet, Welfare Management Software (WMS), finns idag ett 120-tal personer och vi söker nu två drivna Team Product Owner (TPO) inom IFO respektive ÄO/FN för att fortsätta vidareutveckla vårt system Treserva.

Hos oss på CGI får du det bästa av två världar. Ett multinationellt företag med stora muskler och karriärmöjligheter i den riktning du önskar, samtidigt som WMS är en mindre sammanhållen gruppering där vi alltid stöttar varandra och har en positiv stämning. Här får du arbeta inom ett mycket expansivt område med stor uppmärksamhet från stat, kommun och alla medborgare som alla vill att vi hjälper våra svenska kommuner att förbättra och effektivisera deras verksamheter. Vi har idag ca en tredjedel av landets kommuner som kunder och siktar på att växa!

 

Dina framtida arbetsuppgifter:
Som TPO ingår du i Produkt-gruppen där planerna sätts för hur det framtida Treserva® ska utvecklas. Arbetet omfattar omvärldsanalys, kontakter med olika intressenter, skapande av visioner samt konkretisering av dessa. Viktigt är att du kan förstå och sätta dig in i kundens behov och processer för att ta fram lösningar i Treserva som stödjer kunden i deras dagliga verksamhet. Huvudfokus för TPO är att hanterar ett eget utvecklingsteam. Du blir team produktägare för ett antal moduler och förvaltar dem utifrån ett livscykelperspektiv. Som person är du drivande och med stort verksamhetsintresse. Förutom analysering och kartläggning av kundkrav kommer du att arbeta tätt med din utvecklingsgrupp för att säkerställa en optimal leverans. Du blir experten på hur modulen ska användas i Treserva. Utifrån det kommer du att arbeta med allt från att skapa och konkretisera visioner inom området, presale mot kunder, utreda felaktigheter och testa samt utbilda supportverksamheten & konsulter. 

All utveckling sker i enlighet med SCRUM och andra agila utvecklingsmetoder. Vi är en decentraliserad organisation med medlemmar på flera orter i Sverige samt i Indien. Vi har flera parallella utvecklingsteam och de består av medlemmar både från Sverige och Indien.


Kvalifikationer för att bli framgångsrik i denna roll:
Du har relevant högskoleutbildning, som socionom eller motsvarande kompetens och har arbetat i en eller flera kommuner inom kommunal omsorgsverksamhet med en djup kunskap inom verksamhetsområdet individ och familjeomsorg alternativt äldreomsorg och funktionshinder/funktionsnedsättning. Du har en god förståelse för hur IT-system fungerar och ska också ha arbetat med och vara väl insatt i vårt system Treserva och hur det konfigureras. Du behöver inte ha arbetat som TPO tidigare, utan kommer att få stöd och vägledning in i din nya roll och kring utveckling i enlighet med SCRUM.

Du är social och har ett stort intresse att vilja hjälpa andra samt utveckla dig själv och din omgivning. Du är en självständig lagspelare som är lyhörd för kundens och företagets mål. Du analytisk i ditt tänkande och kan jobba med detaljerade krav och konkreta kundfrågor såväl som att ingå i ett teamarbete. Affärsmässighet är en självklarhet som genomsyrar allt arbete. Du är kunnig inom ditt område, lätt att samarbeta med, förtroendeingivande och inspirerande. Du är flexibel och ser positivt på utmaningar. Vi förväntar oss att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift både på engelska och på svenska.

Tjänsten kan ibland medföra resor. Placeringsort är i första hand Göteborg, Stockholm, Malmö eller Linköping, men andra orter kan eventuellt också vara möjliga.

För mer information eller frågor, kontakta:
Joakim Regnstrand, Director SC & Product Owner Treserva®, tel 031-762 75 94

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-07-28.verksamhetsutvecklare, systemförvaltare, IFO, individ- och familjeomsorg, Treserva, Welfare Management Software, WMS, kommunal omsorgsverksamhet, SCRUM

Vad du kan förvänta dig av oss:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Färdigheter:

  • Agile / Collaborative Method
  • Analytical Thinking
  • English
  • SCRUM
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb