Team Manager Continuous Delivery SEB Stockholm

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 30 maj 2018
Stängs
den 2 juli 2018
Ref:
4E9E08BB-7F9C-4666-8F41-651898BB3A8D
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker dig som engagerad ledare inom IT-utveckling och förändringsarbete inom Microsoft och Continuous Delivery till SEB.

Som Team Manager ansvarar du för ett specialistteam inom ett högt prioriterat område för SEBs fortsatta innovativa utveckling mot ännu bättre kundupplevelse och Engineering Efficiency.

Om jobbet

Du kommer framför allt att jobba som Team Manager för ett specialistteam inom Microsoft Automation. Teamets ansvar är att bidra med och utveckla tjänster och verktyg som möjliggör Continuous Delivery för bankens alla områden med målet att skapa snabbhet och kvalitet i IT-leveransen. Som Team Manager har du leveransansvar och nära kontakt med såväl .Net-utvecklingsteam inom banken samt intressenter från verksamheten. Du jobbar också nära driftsorganisationen. Du har fullt personalansvar för teamet (9 personer) där du leder, inspirerar och coachar gruppen. Tillsammans skapar du förutsättningar för teamet att möta övergripande mål för området genom innovation och ny teknik.

Teamet är en del av Centre of Enablement for Continuous Delivery som stöttar bankens alla affärer. Här kan du vänta dig en bred och utmanande roll med stor möjlighet att driva förändring och se dina medarbetare utvecklas. Du ingår i ledningsgruppen för området och jobbar både strategiskt och operativt för att öka Continuous Delivery inom hela SEB. Du jobbar på det helt nya kontoret i Solna, Arenastaden.

Vem är du?

För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara genuint intresserad av människor och att driva förändring inom Continuous Delivery-området. Då utvecklingen sker snabbt och bankens olika områden har varierad mognadsgrad behöver du ha en god kommunikativ och pedagogisk förmåga att få med dig människor på resan. Du behöver ha god kännedom om modern utveckling från leverans och produktion.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap sedan innan, men det viktigaste är att du har en grundläggande teknisk förståelse för modern utveckling inom Microsoft-miljöer. Vi lägger också stor vikt vid din motivation och förmåga att driva förändring i en organisation med många intressenter. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

 www.sebgroup.com/career

 

 

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Liknande jobb

Liknande jobb