CGI

Systemutvecklare inom Java, .Net och Mobilitet, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 31 maj 2018
Stängs
den 29 juli 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Vi söker vassa och drivna systemutvecklare inom Java, .Net och Mobilitet.
Vår vision på CGI är att vara en ledande global leverantör av IT- och affärsprocesser i världsklass som hjälper våra kunder att lyckas. Detta gör vi genom enastående kvalitet, kompetens och objektivitet. Samtidgt som vi är globala har vi lokal närvaro vilket gör oss unika.

Utöver goda teknikkunskaper ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. 
Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Vi erbjuder dig möjligheten att delta i spännande och utmanande uppdrag inom en rad olika områden och branscher. Vi deltar i och driver projekt både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Göteborg. Vi levererar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor.

Du blir en del av vår lokala utvecklar-community. Inom vår community arrangerar vi kontinuerligt roliga aktiviteter tillsammans. Det kan till exempel handla om en ”Coding Dojo”, innovations workshops eller hålla en meetup.På så sätt utvecklar vi vår kompetens, utökar vårt nätverk och har riktigt kul på vägen!
 

Your future duties and responsibilities:

Du kommer i denna roll att få arbeta med Java, .Net och/eller mobil apputveckling med tillhörande ramverk och verktyg.

Du delar vår passion för hantverket, är nyfiken på ny teknik och brinner för det som ryms inom agil utveckling och Software Craftsmanship däribland TDD, Clean Code, SOLID, SCRUM och Kanban mm.

Required qualifications to be successful in this role:

Utöver goda teknikkunskaper ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. 
Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. 
Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående

För mer information, kontakta gärna: 
Shahram Pourmakhdomi, shahram.pourmakhdomi@cgi.com, telefon 0727-11 79 61
Daniel Nordin, d.nordin@cgi.com, telefon: 0733 46 23 65

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-07-29.

systemutvecklare, utvecklare, .Net, Java, Mobilitet, developer, consulting, agil, SCRUM, software

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Skills:

  • .NET
  • Java

Liknande jobb

Liknande jobb