CGI

Systemutvecklare, Umeå/Örnsköldsvik

Rekryterare
CGI
Plats
Umeå; Örnsköldsvik
Annonserat
den 4 juni 2018
Stängs
den 6 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

I Umeå & Örnsköldsvik tycker vi om att utmana och ta vara på innovativa idéer. Vi ligger i absolut framkant kring digital transformation och hur man med hjälp av IT på nya sätt kan stötta våra kunders kärnverksamhet. Det är bland annat därför vi fått uppmärksamhet internationellt för våra portallösningar och tillämpningar kring Hololens och Augmented Reality(AR). 

Hos oss erbjuds du en roll där du får ta stort eget ansvar och får möjlighet till personlig utveckling. Här är det högt i tak och snabbt till beslut! Du kommer att få uppleva kraften i ett bolag med över 65 000 anställda som ger oss en stabilitet och dessutom möjligheter att realisera det vi väljer att fokusera på. Vi behöver dig – som är positiv, tycker att ett arbete ska vara roligt och tillsammans med oss vill bryta ny mark lokalt!
 

Your future duties and responsibilities:

Till vår systemutvecklarenhet söker vi minst fem nya kamrater, helst fler. Både Frontend och Backend utvecklare. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från konsultrollen och kompetens inom exempelvis C# /.NET, Agila metoder och Testdriven utveckling(TDD) - men vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har ett genuint intresse för området i stort. 

Har du dessutom ett eget lokalt kundkontaktnät och älskar problemlösning är det självklart meriterande.

Required qualifications to be successful in this role:

Vi tror att du har intresse / erfarenhet kring delar av nedan:

• Java

• HTML5/CSS3/SCSS

• Microservices

• RESTful Services

• Single Page Applications med JavaScript-ramverk (ex Knockout, Angular eller Vue)

• Microsoft ServiceFabric

• SQL / Relational databases /SQL-server

Tycker du det låter intressant att vara en del av vår dröm som betyder att du genom ett delat ägarskap är med och utvecklar vårt företag? Sök i sådana fall redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 27 juli. För denna tjänst hanterar vi ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Ta gärna kontakt med mig direkt om du har frågor eller funderingar

Mvh,
Daniel Sundqvist
d.sundqvist@cgi.com
070-9197078


systemutvecklare, utvecklare, developer,

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Skills:

  • .NET
  • Agile / Collaborative Method
  • C#
  • Java
  • SQL

Liknande jobb

Liknande jobb