IT support 2nd line till Göteborg

Rekryterare
TNG Group AB
Plats
Västra Götalands län, Göteborg
Lön
Fast lön
Annonserat
den 4 juni 2018
Stängs
den 21 juni 2018
Ref:
117B90BD-F675-4E07-A2BA-0B2240C92ACC
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Till uppdrag i Göteborg söker vi dig som gillar att arbeta med service och brinner för att lösa IT problem i 2nd line.

Gillar du att lösa problem och ge teknisk support? Här får du jobba kreativt och kundnära med support on site. Vi söker dig som gillar variation i arbetet och alltid har service i fokus. Uppdraget startar i mitten av augusti och pågår minst fram till årsskiftet.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi kan erbjuda dig en spännande och varierad tjänst, där ingen dag är den andra lik. Du kommer arbeta kommunikativt och få användning av din breda IT-kompetens då du kommer att jobba både internt i dess servicedesk och även en del onsite support. Du kommer jobba i en verksamhetsnära IT-roll med fokus på service och tekniska lösningar. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Tekniska lösningar on site
  • Servicedesk
  • PC och windowsmiljö

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du jobbar i en stor windowsmiljö med hundratals applikationer. Du ingår i större team med en dedikerad teamleader, kollegeor och supportchef som stöd. En ytterst strukturerad arbetsmiljö med stora möjligheter till utveckling och anpassning till egna intressen. Initialt är detta ett bemanningsuppdrag som pågår från augusti och minst fram till årsskiftet. Du kommer att vara anställd av TNG och täcks av kollektivavtal. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en utpräglad servicekänsla, är en person som tar mycket ansvar samtidigt som du har ett brinnande intresse för teknik. Du bör ha jobbat på 2nd line nivå minst ett år. Du är social och trivs i en roll som kräver mycket kundkontakt. Du arbetar strukturerat och är van att planera ditt arbete samt är mycket noggrann i det du gör och gillar att arbeta i team. Du talar och skriver flytande svenska och är också bekväm att ta ärenden på engelska.  

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.