IT-säkerhetskoordinator till Deloitte i Stockholm

Rekryterare
Deloitte
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 4 juni 2018
Stängs
den 20 juni 2018
Ref:
FAE47724-891D-4FBE-96D1-9C870C5DA716
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Trivs du i ett modernt företag där du kan påverka? Sök då IT-säkerhetskoordinator inom IT-drift till Deloitte i Stockholm!

Vill du ha ett utvecklande och spännande jobb där såväl teknik som verksamhetsnytta är i
centrum? Som Koordinator inom IT-drift hos Deloitte kommer du att ingå i ett positivt IT-team i en framgångsrik global organisation. Här får du arbeta med moderna IT-lösningar och möjlighet att utvecklas brett inom ditt område.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Deloitte erbjuds du en modern arbetsplats där teamet tillsammans strävar mot gemensamma mål. Här kommer du stimuleras av en ständig utveckling, här får du tillgång till ett globalt nätverk av erfarna och kunniga kollegor som bidrar till att du kan stärka både dig själv och verksamheten i stort.

Hos Deloitte får du en viktig roll med mycket ansvar. Här värderas din kompetens högt och du får arbeta tillsammans med kollegor som delar ditt intresse för teknik.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Hos Deloitte får du arbeta med varierande arbetsuppgifter och projekt. Ibland som mer ledande för globalt initierade projekt, men också med implementeringar av nya standarder och applikationer. Du kommer att få arbeta självständigt men också i team. Du är en del av den svenska organisationen, och det förekommer även omfattande samarbeten på nordisk, europeisk och global nivå då Deloitte är en internationell organisation som verkar världen över.

Här kommer du att få jobba med olika affärsområden som finns inom Deloitte, där IT-stöd har en stor påverkan för hela deras produktion.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

IT-avdelningen består idag av totalt 17 medarbetare som ansvarar för Deloittes moderna IT-plattform i Sverige men även för hantering av integrationerna mot Deloittes globala system och applikationer. Här finns bland annat applikationsutvecklare, drift- och nätverkstekniker och supporttekniker.

Du kommer att arbeta från Deloittes huvudkontor i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du brinner för att jobba med många olika områden och avdelningar i en internationell och flexibel organisation. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av att jobba med varierande frågor inom IT, samt en förståelse för IT-drift. Är du van att arbeta projektbaserat, och har du erfarenhet av att leda projekt och implementeringar, är det meriterande. Dock är det ingen renodlad projektledare vi söker.

Som person är du självgående, ansvarstagande och vill hela tiden utvecklas. Du har en positiv grundsyn där du ser utmaningar som möjligheter. Du gillar att arbeta i team och att ha kontakt med andra delar av företaget, samt att du kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential. Deloitte erbjuder tjänster inom revision, consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade tjänster till noterade och privatägda klienter inom en mängd branscher. Deloitte assisterar fyra av fem företag på Fortune Global 500® genom ett globalt nätverk av medlemsfirmor i mer än 150 länder. Med spetskompetens av världsklass och högkvalitativa tjänster hjälper vi våra klienter att lösa deras mest komplexa utmaningar. För ytterligare information om hur Deloittes mer än 264 000 medarbetare arbetar för att göra verklig skillnad, följ oss på LinkedIn och Twitter.

Liknande jobb

Liknande jobb