CGI

Nyutexaminerade Systemutvecklare, Östersund

Rekryterare
CGI
Plats
Östersund
Annonserat
den 5 juni 2018
Stängs
den 30 juli 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI i Östersund utvecklar IT-system inom flera olika verksamheter och tekniker. Vår efterfrågan är fortsatt mycket hög och vi har många spännande uppdrag framför oss. Idag är vi 135 medarbetare och vi vill förstärka med ytterligare 10 nya duktiga systemutvecklare som tänder på att jobba Agilt i utvecklingsteam tillsammans med fantastiska kunder och engagerade kompetenta kollegor.

Varför Östersund ? 

Kontrasten mellan stad och fjäll är två av ingredienserna som gör staden unik. I Östersund kommer du att upptäcka att allt är nära till hands vilket gör att du får mer tid över till familj och fritid.

I Östersund kretsar mycket kring det livliga friluftslivet, året runt. Vinterstaden lever mer än väl upp till sitt namn och sätter guldkant på tillvaron för alla som älskar snö. Stora som små. Men här finns även ett varmt intresse för kultur-, föreningsliv och gastronomi. Dessutom kanske du förvånas över det ovanligt stora utbudet av affärer, restauranger och nöje i förhållande till stadens befolkningsmängd. Your future duties and responsibilities:

Som systemutvecklare kommer du att få arbeta i allt från små och korta uppdrag på 1-6 månader till stora och längre åtaganden som kan pågå under flera år. Uppdragen drivs i egna lokaler i nära samarbete med våra kunder. 

Du kommer få möjlighet att arbeta inom flera av nedanstående områden:

• Analys, design och programmering

• Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund

• Kravanalys för att fånga och omsätta krav till systemdesign 

Vårt arbetsklimat präglas av en hjälpsam attityd, prestigelös inställning och högt i tak i en platt organisation. Du kommer att arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag, och vi vågar lova inspirerande möten med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling. Dessutom har vi kul på jobbet!

Required qualifications to be successful in this role:

Vi söker drivna nyutexaminerade systemutvecklare och som gärna arbetar i tekniska miljöer som t ex Java och/eller Microsoft .NET.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 juli. För denna tjänst hanterar vi ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 


FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Mona Swartling 063 – 15 22 13, Pontus Hellgren 063 – 15 22 05


systemutvecklare, utvecklare, developer, .net, java

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Skills:

  • .NET
  • Agile / Collaborative Method
  • Java
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb