System- och processpecialist - Group Finance and Sourcing

Rekryterare
PostNord
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 5 juni 2018
Stängs
den 5 juli 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Group Finance and Sourcing ansvarar för PostNords Ekonomi- och Finansstyrning och är en enhet med 80 medarbetare där en av enheterna är Business CIO Finance & Sourcing som skall säkra ett effektivt, stabilt och ändamålsenligt IT-stöd i linje med verksamhetens behov.

Bli en del av vårt team

Vi är ett litet team och vårt uppdrag är bl a att koordinera, ta fram lösningar och beställa utveckling på uppdrag av processägare inom Finance and Sourcing med beaktande av krav från staber, Länder och AO. Placeringsort Solna.

Du har vad som krävs

Du ansvarar för beställning och samordning av utveckling av Group Finance and Sourcing olika system. Du säkrar att verksamhetens krav ligger i linje med fastställd målbild/-arkitektur, säkrar efterlevnad av regelverk, är stödjande vid incidenter och följer upp SLA.

Vi levererar

Du deltar i aktiviteter som bedrivs inom Finance and Sourcing, där ni tillsammans säkerställer att projektmål och legala krav uppnås. Vid behov kommer du att axla rollen som projektledare. Planlagda aktiviteter är bl a IFRS 16, applikationskonsolidering, förstudie S/4, elektroniska fakturor, harmonisering av fakturerings- och inköpsprocesserna. Vi anammar ett agilt arbetssätt.

Ansök

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande befattning och har kunskap om SAP, gärna även i Cognos Controller. Du har dokumenterad erfarenhet av utveckling inom komplexa affärs- och stödprocesser med tillhörande IT. Du har en universitetsexamen i företagsekonomi, systemvetenskap eller motsvarande. Givetvis behärskar du svenska och engelska i tal och skrift

Du har en stark analytisk förmåga, en intellektuell nyfikenhet och ett affärsmässigt tänkande. Du är självgående, driven, proaktiv och kvalitetsmedveten, och har lätt för att samarbeta både inom och utanför teamet.

Mångfald är en naturlig del av PostNord koncernens verksamhet. Vi välkomnar dig som, liksom vi, ser på olikheter som en styrka och en förutsättning för konkurrenskraft och tillväxt.

Ansök

I den här rekryteringen samarbetar PostNord med Experis IT. Ansvarig rekryteringskonsult Saleem Nilsson, 070-322 13 77, saleem.nilsson@se.experis.com Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Fackliga kontaktpersoner, se www.postnord.com/fackliga.

Liknande jobb

Liknande jobb