Erfaren drifttekniker med Microsoft-kompetens

Rekryterare
Proact MCS
Plats
Örebro (Stad)
Annonserat
den 7 juni 2018
Stängs
den 8 juli 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du ha ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med höga ambitioner? Tack vare fortsatt ökad efterfrågan på våra tjänster så finns möjligheten nu hos oss.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där framåtandan är tydlig, där du får arbeta i teknikens framkant och utvecklas med de bästa i ett härligt gäng där alla hjälps åt och ställer upp för varandra.

Vår driftverksamhet hanterar idag över 100 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikationer med det data de behöver. Vi arbetar över hela Europa från våra leveranscenter i Sverige, England, Holland och Tyskland.

Om tjänsten

Som IT-tekniker arbetar du med att designa, införa och underhålla våra kunders Windows-miljöer. Stor tyngdpunkt ligger på Windows server, SQL, AD, Azure och Office 365. Du ges också möjlighet att agera rådgivare och konsult gentemot våra kunder. Det kan vara allt ifrån att sätta design och planera för kunders uppgraderingar till att delta praktiskt i installationsprojekt.

Du arbetar ifrån Örebro med fokus på våra driftkunder. Våra kunder finns i Sverige, men tjänsten kan även komma att omfatta arbete med Proacts kunder i Europa. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska så väl i tal som i skrift. Tjänsten kommer att anpassas efter din kompetens och inriktning.

Om dig

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du är en öppen och social person som värdesätter goda relationer med kunder och kollegor.

Vi tror att du har jobbat med drift i Windows-miljöer av lite större slag. Vi förutsätter att du har goda kunskaper inom Windows server och Powershell och det är meriterande om du också har någon form av specialisering inom till exempel AD, SQL, Azure, Office 365 eller liknande närliggande områden.

Har du också erfarenhet av informationssäkerhet är det ett extra plus.

 

Ansökan

Du ansöker om tjänsten via vår hemsida. Ansökan med CV och Personligt brev skall vara på svenska. 
Utvärdering och intervjuer kommer att ske löpande och du kommer att hållas informerad via vårt rekryteringssystem om hur processen fortlöper.
 

Om Proact

Inom Proact-koncernen är vi ca 850 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA.

Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på vår hemsida.

 

Kontaktpersoner

Johanna Forsberg

070-623 25 60

johanna.forsberg@proact.eu

Liknande jobb

Liknande jobb