Systemägare med fokus utveckling i Malmö

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Skåne län, Malmö
Lön
Fast lön
Annonserat
den 7 juni 2018
Stängs
den 9 juli 2018
Ref:
E5848D60-3CED-4E42-8F9E-3E0FA42D769E
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Arbeta som Systemägare med fokus på förvaltning och utveckling hos vår spännande kund i Malmö!

Här är möjligheten för dig som vill vara länken mellan organisation och utveckling och själv äga arkitekturen över vår kunds plattform! Brinner du för att arbeta med att optimera och förbättra system och vill ta dig an en roll med stora utvecklingsmöjligheter? Då är rollen som Systemägare perfekt för dig!

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Systemägare erbjuder vi dig en roll där du kommer att bli en central funktion i vår kunds verksamhet. Du kommer att få stor insikt i verksamheten och bli specialist inom vår kunds plattform. Du kommer att få ta äganskeskap för systemets förvaltning och utveckling och tillsammans med interna och externa intressenter vara en nyckelfunktion i att driva vår kunds affär och verksamhet framåt.

Här är möjligheten för dig som befinner dig i gränslandet mellan utveckling och infrastruktur och som nu är redo att axla rollen som Systemägare med fokus på utveckling. Du kommer att verka i en organisation som är framåtsträvande och föränderlig och här du erbjuds en verksamhet där utvecklingspotentialen är enorma. Här är chansen för dig att hänga med på deras framgångsresa! 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Systemägare med fokus på utveckling kommer du att: 

  • Möta verksamhetsrepresentanter och ansvariga samt förstå och dokumentera deras behov gällande förbättringspotential och utveckling. 
  • Konkretisera önskemål och förslag till konkreta kravspecifikationer. 
  • Planera och utföra konfigureringar och anpassningar av systemet ServiceNow utifrån kravspecifikation. 
  • Ständigt vara drivande i att se utvecklingspotential och anpassa plattformen för att effektivisera och förbättra interaktionen mellan kund och verksamhet. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta ute hos vår kund i Hyllie och rapportera till Service Manager. Detta är ett konsultuppdrag i sex månader som sedan förväntas övergå i en direktrekrytering till vår kund. 

VEM ÄR DU?

Till tjänsten som Systemägare söker vi dig som har haft en liknande roll tidigare och har haft ansvar för att förvalta och utveckla en plattform utefter verksamhetens önskemål. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med plattformen ServiceNow men du kan även ha arbetat med utveckling i ett ERP-system eller CRM-system. Vi tror att du har en utbildningsbakgrund inom Systemvetenskap eller motsvarande. Det är meriterande om du har arbetat med en projektledningsmetodik såsom Scrum, Rup eller liknande. 

Som person söker vi dig som är:

  • Handlingskraftig, då du behöver driva igenom planer och idéer med beslutsamhet och med fokus på resultatet. 
  • Initiativtagande och ansvarstagande, då du kommer att arbeta självständigt och själv äga både utveckling och förvaltning.
  • Analyserande, då du kommer behöva fundera och resonera kring flöden, förhållanden och utfall med långsiktiga konsekvenser i åtanke. 
  • Innovativ, då du kommer behöva se potential och utvecklingsmöjligheter. 
  • Nätverkande, då du behöver känna dig stimulerad i en miljö med många kontaktytor internt. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.