Scania

Agile Coach till Sales IT

Rekryterare
Scania
Plats
Södertälje
Annonserat
den 8 juni 2018
Stängs
den 27 juni 2018
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
SCANIA genomgår en omvandling från renodlad lastbilstillverkare till att erbjuda hållbara och kompletta transportlösningar. Transformationsprocesser, självkörande lastbilskonvojer och logistiklösningar är grundpelare i en framtid som bara börjat. En fascinerande utveckling som till stora delar är IT-driven. Där inget kommer att vara som det är. Där vi ska vara världsledande. Och det börjar med dig.

Sales IT ansvarar för tjänsteutveckling tillsammans med Commercial Operations och Sales & Marketing på Scania där vi till exempel bygger och förvaltar Scanias globala säljstödssystem. Just nu genomgår IT en mycket spännande transformation med mer verksamhets- och flödesorienterat arbetssätt där agila arbetsmetoder och självorganiserande högpresterande utvecklingsteam är centrala komponenter.

Dina arbetsuppgifter

Att hjälpa oss att analysera, utmana och förbättra! Vi har idag ett femtontal agila och tvärfunktionella utvecklingsteam som alla har kommit olika långt på den agila resan.

Ditt fokus kommer främst vara att:

  • Stötta och coacha scrum masters och produktägare
  • Hitta synergier mellan teamen
  • Leda oss i vår strävan efter ett nära samarbete mellan IT och verksamhet där vi tillsammans levererar största affärsnytta på smartaste sätt

Du kommer att ingå i en utökad ledningsgrupp där operativa, taktiska och strategiska beslut tas.

Dina profil

Du är en servant leader och brinner för ett fungerande samarbete där kommunikation, transparens och innovation är grundförutsättningar. Du är modig, entusiasmerande och omtänksam. Vi ser gärna att du har en bakgrund som produktägare, scrum master och/eller agil coach samt förutsätter att du har ett genuint intresse för agila metoder.

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

Ytterligare information
Kontakta Rebecca Dahlin (Gruppchef), 08-553 521 73, Jenni Tirkkonen (Agil Coach), 08-553 823 35 eller Annette Skeppström (Scania Rekryteringscenter) 08-553 717 15. 

Ansökan
Din ansökan kan innehålla personligt brev och CV eller något annat som beskriver vem du är och som väcker vårt intresse.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Liknande jobb

Liknande jobb