CGI

Financial analyst, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 22 juni 2018
Stängs
den 21 augusti 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:
Vi söker just nu drivna personer till rollen som Financial Analyst inom Financial Planning and Analysis. Som Financial Analyst ingår du i finansteamet, du förväntas arbeta självständigt med egna ansvarsuppgifter, men också stödja våra ledare genom att sammanställa, analysera och följa upp finansiell information. Huvudsyftet med rollen är kontroll, support och att driva lönsamhet. Det innebär att arbeta proaktivt med analyser samt att driva forecast- och budgetprocesser. I rollen ingår att kontinuerligt förbättra arbetsmetoder och processer både individuellt och i teamet. Vi söker dig som är redo att anta utmaningen att utvecklas tillsammans med oss.

 

Your future duties and responsibilities:

FP&A huvudsakliga arbetsuppgifter:

Konsolidera finansiell information
Rapportering av finansiell information
Analys, uppföljning, åtgärdsplaner
Presentation av KPI:er
Utbildning av verksamheten

Kontaktpunkter är:

Vice President Finance (Northern Europe CFO)
BU Controller (Country CFO)
FP&A Manager Northern Europe
 

Required qualifications to be successful in this role:
För att söka rollen som Financial Analyst bör du ha 2-5 års arbetslivsfarenhet gärna inom revision, financial controlling, business controlling eller financial planning & analysis.

Som person är du analytisk, utåtriktad, förutseende och initiativrik. Du bör vara intresserad av att arbeta med rapporterings- och analysarbete samt vara drivande i förändringsarbete. Du kommunicerar väl, både på svenska och engelska, har hög social förmåga samt trivs med många kontaktytor och är en bekväm med Excel och Powerpoint. Det är meriterande om du har haft projektledande roller tidigare då du förväntas kunna drivna egna projekt självständigt.

Hos oss får du arbeta tillsammans med kompetenta kollegor i spännande projekt och vi garanterar inspirerande möten. Här är det högt tempo och vi lovar att du kommer utvecklas! Hos oss finns det flera sätt att bli framgångsrik. Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din chef individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade.

För mer infromation, kontakta gärna:
Jarl Elfving, Finance Manager
Jarl.Elfving@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-08-20.

finance, analyst, revisor, controller, controlling, analys, revision

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Skills:

  • Analytical Thinking
  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Financial Analysis
  • Financial Management
  • Microsoft Excel
  • Microsoft PowerPoint
  • Swedish
  • Project Management

Liknande jobb

Liknande jobb