Chef System Management and Development

Rekryterare
LOS Energy AB
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 25 juni 2018
Stängs
den 25 augusti 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Ansvar & Arbetsuppgifter
Som chef för System Management and Development (SMD) ansvarar du för LOS Energy AB:s SMD-avdelning. I avdelningen förvaltar och utvecklar vi de egenutvecklade system och standardapplikationer som bolaget använder i den dagliga driften.  

Bolaget bytte för 1,5 år sedan ägare och kommer under de kommande åren att gå igenom ett antal projekt där produkt-/tjänsteerbjudande, processer och system ska konsolideras med det norska systerbolaget. I detta arbete kommer du att ha en viktig roll som övergripande ansvarig/teknisk projektledare för konsolideringen av IT-systemen. Du kommer att arbeta tätt samman med projektledaren för de olika konsolideringsprojekten.

 

På sikt, i takt med att de svenska och norska organisationerna integreras, kommer rollen övergå till att omfatta ett helhetligt ansvar för systemförvaltning och utveckling på nordisk nivå i bolaget. 

Du kommer att ha personalansvar över tre seniora utvecklare och en systemförvaltare/projektledare. I tillägg har du ansvar för bolagets IT-budget.


Erfarenheter
Vi söker en person som betraktar sig själv som senior och som har en gedigen erfarenhet av systemförvaltning och utveckling. Erfarenhet från arbete inom elmarknaden, gärna inom balansansvar, avräkning och fakturering, är starkt meriterande. Har du varit chef tidigare så är det ett stort plus. 

Vi tror att dina projektledarfärdigheter är goda och ser gärna att du har erfarenhet från konsolidering, migrering och konvertering.

För att lyckas i rollen tror vi att du behöver vara social, nyfiken och kreativ i din natur. Du tycker om att ta initiativ och motiveras av att få en grupp att sträva mot gemensamma mål. Du tar på eget initiativ fram förslag för att öka kvaliteten på tjänster och produkter.

Det är av största vikt att du är intresserad av att sätta dig in i verksamheten och de rådande processerna, samt att du proaktivt driver förbättrings- och effektivitetsarbete. Att du uttrycker dig väl på svenska och engelska, både i tal och skrift förutsätter vi.


Ansökan
Vi arbetar löpande med denna rekrytering, så skicka in din ansökan direkt. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Liknande jobb

Liknande jobb