MTM söker en specialist inom xml-området

Rekryterare
MTM
Plats
Malmö
Annonserat
den 2 augusti 2018
Stängs
den 15 augusti 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om befattningen
Nu söker vi en nyfiken och driven specialist inom xml-området med ansvar för produktion av xml-filer som produktionsunderlag till böcker i punktskrift, talbok och e-text. Rollen innebär – att med användaren i fokus – arbeta för att kvalitetssäkra produktionen. Som produktansvarig ingår ansvar för omvärldsbevakning, initiering av produktutveckling, planering, kravställning, upphandling och avtal inom området.

Rollen innebär löpande arbete med produktion av xml-filer genom utformning och kvalitetskontroll. Vidare ingår ansvar att ha löpande leverantörskontakter och planering av verksamheten med bl.a. beställningsplaner som verktyg. Befattningen har en central roll inom xml-produktion på myndigheten och vid representation av MTM vid leverantörsbesök och vid olika samarbeten utomlands.

I rollen ingår även att delta i omfattande förändringsarbete i samverkan med olika delar av myndigheten. Vidare ingår att, utifrån verksamhetens behov, arbeta med andra vid myndigheten förekommande arbetsuppgifter.


Om dig
Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning eller kompetens inhämtad på annat sätt som myndigheten anser motsvara. Du har några års erfarenhet av mediaproduktion. Det är meriterande om du har erfarenhet av bokproduktion och om du har kunskap om EPUB. Du ska ha mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift

Du är en kunskapsresurs inom xml-området, vilket ställer krav på specialistkunskap och att du är serviceinriktad.

Du ska vara mål- och resultatorienterad för att leverera enligt plan. För att lyckas med det behöver du ha lätt att samarbeta med andra och skapa relationer både inom och utom myndigheten. Då arbetsuppgifterna är av olika karaktär behöver du vara nyfiken, strukturerad och flexibel samt intresserad av olika arbetsområden. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid tillsättning av befattningen.

 

Om arbetsgivaren
MTM erbjuder en attraktiv arbetsplats som strävar efter att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Som arbetstagare vid MTM och i staten arbetar du på medborgarnas uppdrag – ett viktigt och ansvarsfullt åtagande. Som anställd på MTM känner du till och följer de lagar och regler som gäller i verksamheten, agerar sakligt och opartiskt, respekterar öppenhet och yttrandefrihet, behandlar alla lika och med respekt samt förenar service med effektivitet. Som medarbetare på MTM förväntas att du är öppen för nya idéer och välkomnar samtal och samverkan med andra. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera arbete och privatliv.

Myndigheten har påbörjat en resa under vilken den senast 1 januari 2020 kommer att ha omlokaliserat hela sin verksamhet till Malmö. Den aktuella befattningen är placerad i Malmö från 2018 men resor till Stockholm kommer att förekomma under omlokaliseringsperioden.

 

Om anställningen
Anställningen är på heltid och tillsvidare. Den inleds med 6 månaders provanställning. MTM tillämpar individuell lönesättning. Tillträde snarast enligt överenskommelse. 

 

Kontaktpersoner
Rekryterande chef Marie Ivarsson nås fr.o.m. vecka 30, 076-540 27 52, marie.ivarsson@mtm.se

Produktionschef Richard Stones nås veckorna 27-29, 08-580 02 778, richard.stones@mtm.se

Facklig representant, Jens Chreisti, SACO, 08-580 02 736, jens.chreisti@mtm.se

Facklig representant, Tom Weegar, ST, 08-580 02 828, tom.weegar@mtm.se 

 

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan senast 15 augusti 2018. Sök via länken: https://www.mtm.se/om-oss/arbeta-hos-oss. Ange diarienummer MTM 2018/432 i din ansökan.

Inledande intervjuer planeras till vecka 35.

Besök gärna www.mtm.se för mer information om myndighetens verksamhet.

Liknande jobb

Liknande jobb