Lösningsarkitekter

Rekryterare
Visolit
Plats
Kista, Stockholm
Annonserat
den 27 juni 2018
Stängs
den 31 augusti 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

TeleComputing

Vi söker lösningsarkitekter inom Azure, Office 365 och Windows server plattformarna!

Vill du vara med och skapa smartare IT-lösningar? Vill du arbeta i ett växande och framgångsrikt företag där du gör skillnad i människors vardag? Hos oss får du som lösningsarkitekt både omväxling, ansvar och utmaningar i en prioriterad roll tillsammans med engagerade och goa kollegor.

Just nu söker vi nyfikna och sociala lösningsarkitekter och specialister som har både mod och vilja att hjälpa våra kunder att bli effektivare och göra bättre affärer med hjälp av rätt IT-lösningar. Hos oss finns det alltid goda utvecklingsmöjligheter att i projekt utvecklas med den nya tekniken. Du arbetar inom avdelningen Technical Consulting som genomför implementations och förändringsprojekt för våra kunder i vår centrala infrastruktur.

Vi erbjuder dig:
• För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Vi sätter trivsel och arbetsmiljöfrågorna högt på agendan och har även särskilt goda personalförmåner bland annat vad gäller hälsa, trivsel och friskvård.
• Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar inom Nordens ledande specialistverksamhet inom molntjänster.
• Vi garanterar en stimulerande och spännande vardag tillsammans med ambitiösa och härliga kollegor.
• Din kompetens och kunskap är viktig för oss. Därför finns goda möjligheter till kompetensutveckling och utbildningar, bland annat i samarbete med vår samarbetspartner Microsoft. 
• Givetvis får du marknadsmässig lön och du arbetar i fräscha lokaler med närhet till kommunikation och service.

Vi hoppas och tror att du:
Vi tror att du har ca 5 års erfarenhet av relevant IT - drift eller IT – konsultarbete. Du har en gedigen kunskap i att implementera tekniska lösningar samt migreringar. För att klara av rollen ser vi det som viktigt att du är van att ta personligt ansvar och har en naturlig kommunikativ förmåga där du behärskar såväl svenska som engelska väl i både tal och skrift. Vidare tror vi att du är naturligt lösningsorienterad, strukturerad och arbetar målinriktat.
Just nu söker vi flera olika kompetenser inom rollen som lösningsarkitekt

Med fokus på Azure
God kunskap i att implementera tekniska lösningar samt migreringar till Azure, SaaS, PaaS, IaaS, kunskap om Windows Server plattformen samt Powershell scripting. Leverans sker i form av projekt med design, implementation, rådgivning, uppgraderingar och teknisk dokumentation. Du kommer att definiera, planera och implementera tekniska lösningar inom olika tekniska miljöer med fokus på Azure.
Meriterande: en bred kunskap i Microsoft Windows systemadministration i olika miljöer, projektarbete, kunskap i Office 365, certifiering inom Azure, certifiering inom Office 365, licensiering i Microsofts molntjänster.

Med fokus på Office 365 och Windows server plattformarna
God kunskap i att implementera tekniska lösningar samt migreringar till Office 365, Exhangehybrid, kunskap inom Windows Server plattformen samt Powershell scripting. Leverans sker i form av projekt med design, implementation, rådgivning, uppgraderingar och teknisk dokumentation. Du kommer att definiera, planera och implementera tekniska lösningar inom Office 365 och Windows server plattformarna.
Meriterande: en bred kunskap i Microsoft Windows systemadministration i olika miljöer, projektarbete, kunskap i Azure, MS licensiering i MS molntjänster, certifiering inom Office 365, certifiering inom Azure, SaaS, IaaS, PaaS.

För dessa tjänster genomför vi löpande intervjuer vilket kan innebära att tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Skriv i din ansökan vilken av de ovan två inriktningarna du är mest intresserad av.

Välkommen till oss på TC!

Liknande jobb

Liknande jobb