Webbutvecklare

Rekryterare
AFA Försäkring
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 28 juni 2018
Stängs
den 31 augusti 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Hos oss får du jobba med experter och människor som brinner för att
hjälpa våra kunder. Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter i ett
företag med schyssta anställningsförmåner. Dessutom finns vi mitt i
centrala Stockholm – perfekt för dig som pendlar.

Det som gör AFA Försäkring annorlunda jämfört med andra försäkringsbolag
är att vi drivs utan vinstsyfte och att vi försäkrar cirka 4,7 miljoner
människor – eller 90 procent av alla anställda i Sverige, genom kollektivavtal.

Är du en webbutvecklare som är nyfiken på framtiden och gillar utmaningar, Ser du en möjlighet i att kunna påverka? Vill du arbeta i agila tvärfunktionella team med engagerade kollegor? Uppskattar du en human arbetsplats och vill jobba mitt i city? Då kan du vara den vi söker!

Vad du kan förvänta dig

Hos oss kommer du att få jobba i en modern Microsoftmiljö där vi är på väg mot .Net Core och Azure. Vi jobbar i tvärfunktionella team där kreativitet, kvalitet och samarbete tillsammans med agilt och testdrivet arbetssätt är grunden i vårt dagliga arbete.

Vi vill att du som anställd ska uppleva att du utvecklas över tid, och att du får möjlighet att bredda och fördjupa din kompetens. Vi premierar ett arbetsklimat där nya idéer främjas och du arbetar nära verksamheten.

Vårt uppdrag är omväxlande och sträcker sig från utvecklingsprojekt till produktutveckling. Vi vill erbjuda dig en spännande arbetsplats med ett tekniskt kunnande och närvarande ledarskap som låter dig som utvecklare vara grunden för besluten.

Vi värnar om balansen mellan jobb och fritid så att du kan känna dig motiverad och ha mycket energi både på jobbet och privat. 

Vad vi förväntar oss av dig

Du har relevant utbildning inom data/systemvetenskap eller motsvarande praktisk erfarenhet av webb/systemutveckling. Du är en positiv, driven, nyfiken och modig webbutvecklare samtidigt som du tar ansvar och har ett stort kvalitetstänk. Du trivs i samarbete med andra och delar gärna med dig av din kompetens och dina erfarenheter till kollegor. Du ser möjligheter i nya tekniker och arbetssätt.

Allt arbete sker på svenska vilket gör att du måste behärska svenska, men även engelska i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan! Eftersom det är semestertider kommer vi inte att påbörja några intervjuer förrän i augusti. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta chef Anette Pettersson, e-post: anette.pettersson@afaforsakring.se, som återkommer så snart hon har möjlighet. 

Våra fackliga företrädare är:
FTF facket för försäkring och finans, Benny Nyberg, telefon 08-696 46 12.
Akademikerföreningen, Maria Schütt, telefon 08-696 49 74.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Liknande jobb

Liknande jobb