Driven uppdragsledare till Styrning & uppföljning, IT Koncernstöd

Rekryterare
Folksam
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 29 juni 2018
Stängs
den 5 augusti 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Det händer mycket på Folksam just nu och vi söker därför en driven uppdragsledare till IT Koncernstöd! Har du den personlighet och professionella kapacitet vi söker? Tror du på och har gedigen erfarenhet av agila metoder och agil kravställning? Då är du troligen helt rätt för oss. 

 

Det här gör du som uppdragsledare på Folksam 
IT Koncernstöd har i uppdrag att utveckla och förvalta informations- och processtöd för Folksamgruppens IT-lösningar. Gruppen Styrning & Uppföljning ansvarar specifikt för IT-lösningar till verksamheterna inom Människor & Miljöer och Koncernstaben. I gruppen förvaltas också Folksams intranät. Kännetecknande för oss är att vi är nyfikna, söker och delar kunskap och har roligt på jobbet. 

 

Arbetsuppgifterna består bl. a analys och kartläggning av befintliga processer med syfte att skapa ännu effektivare lösningar där tillgänglighet och driftssäkerhet är högt prioriterat. Du är ofta länken mellan beställare och IT-teamet inom Styrning & uppföljning. Du utreder förändringsönskemål, analyserar och skriver krav samt ser till att dessa planeras och genomförs. Ofta driver du flera olika initiativ/mindre projekt parallellt samt av skiftande karaktär och omfattning. 

 

Är du den vi söker? 
Du är en driven och nyfiken person gärna med bakgrund inom försäkrings- eller finansbranschen. Du har dokumenterad erfarenhet av agil kravhantering och gärna projektledning och/eller test. Du har relevant akademisk utbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.
 

Du har förmågan att tänka behov och lösning ur användarens perspektiv. Vidare stimuleras du av att arbeta teambaserat i en organisation med hög utvecklingstakt och tydlig agil inriktning. Du är därför utåtriktad, tycker om att ta dig an nya utmaningar och att dela med dig av dina kunskaper. Du har ett utvecklat personligt ledarskap och kan därför leda både dig själv och andra i förändring. Det är viktigt att du är kommunikativ och lösningsorienterad och har ett nätverkande arbetssätt. Du har hög energinivå och är exekutiv, dvs "drar saker i mål" och ser utmaningar som inspirerande.

 

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande försäkringsbolag   
Vi är ett stort kundägt försäkringsbolag med kontor på flera håll i landet. Hos oss finns många spännande yrkesroller och goda chanser till vidare karriär. Vi stöttar medarbetarnas utveckling och har goda anställningsförmåner. För att öka samarbete, kreativitet och lärande jobbar vi aktivitetsbaserat. Dessutom sitter vi i moderna, nyrenoverade lokaler med centralt läge i Skanstull, Stockholm. Se filmen om hur det är att jobba på Folksam: www.folksam.se/att-jobba-har   

 

Så söker du jobbet 
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 5 aug 2018. Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, urval sker löpande. 
 
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gruppchef Åsa Lindberg 076 – 126 22 28.  Fackliga representanter: FTF Leif Blomqvist 0708-316044063, Akademikerföreningen, Per Hansson 0708-31 606 67 och HKF Mikael A Carlsson 0708-31 51 32.  

Liknande jobb

Liknande jobb