IT Support Specialist

Rekryterare
Cederquist
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 4 juli 2018
Stängs
den 4 augusti 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du övertygad om att mångfald bygger bättre arbetsplatser? 
Är du dessutom tjej och vill arbeta med It-support i en dynamisk och förändringsbenägen organisation? Då är det dig vi söker! 

Vi är en av de ledande affärsjuridiska byråerna på den svenska marknaden, med drygt 150 anställda, och med målet och visionen att driva förändring och ligga i framkant. Vi är dessutom övertygade om att varje unik individ gör skillnad.  Nu vill vi skapa en ännu bättre helhet genom att anställa ytterligare en It-talang till vårt redan vinnande team. Uppdraget är att hjälpa oss att komma först in i framtiden. Vi tror att du har några års tidigare erfarenhet inom IT och att du lockas av att få arbeta i en kreativ och social miljö där det ofta händer nya saker. 

Vad blir dina arbetsuppgifter?
Som IT-Support Specialist på Cederquist har du alltid service, engagemang och kvalitet som ledord. Din kund  är samtliga medarbetare på Cederquist vilka du har ansvar för att ta hand om på bästa sätt. Ditt arbete utgår ifrån IT-avdelningen varifrån du stöttar Cederquists medarbetare vid alla olika förekommande IT-relaterade problem. Arbetsuppgifterna innefattar att ta emot, prioritera och lösa IT-ärenden på egen hand och i samarbete med dina kollegor på avdelningen. Du är avdelningens ansikte utåt och har dagligen kontakt med våra medarbetare då du rör dig runt i organisationen. Du ansvarar även för att vår supporttelefon alltid är bemannad under dess öppettider. I dina arbetsuppgifter ingår att sprida kunskap kring IT-systemen genom utbildningsinsatser och skrivna instruktioner, t.ex. lathundar. Vi driver även hela organisationens digitaliseringsresa inom gruppen. I det dagliga arbetet ingår även kontakt med våra olika supportleverantörer.

Du kommer arbeta i Microsoft miljö, med Windows 10, Office2016, Windows Server, Active Directory, Exchange, Sharepoint, Office 2016, iPhone. 

Det är även meriterande om du har ett intresse för kommunikation, färg och form och tycker det är roligt att arbeta med enklare redigering av bild och film.

Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för att hjälpa människor och ge god service samtidigt som du har ett stort intresse för IT och teknik i alla dess former. Du har en mycket god kommunikativ förmåga kombinerat med en skicklighet att felsöka och lösa problem. Vi söker dig som gärna tar egna initiativ och vill utvecklas och utmanas i ditt dagliga arbete. För att du ska trivas och lyckas väl i rollen tror vi att du är en noggrann och strukturerad person med en god förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter, även i stressande situationer.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en utvecklande och rolig roll i en modern och förändringsbenägen konsultorganisation där du kommer att få arbeta med dedikerade och motiverade medarbetare. Med rätt inställning kommer du ha en brant och spännande inlärningskurva där du bidrar till att vårt redan starka team blir ännu bättre. Vi har en härlig energi i gruppen och är måna om att alla ska må bra och trivas.

Är du vår framtida kollega?
Klicka på "Skicka ansökan" och följ instruktionerna. Intervjuer kommer att ske löpande.
Har du frågor kontakta HR-Manager Deirdre Net, +46 739 60 66 57 eller deirdre.net@cederquist.se

Liknande jobb

Liknande jobb