CIO/Infrastrukturchef

Plats
Sundsvall eller Östersund
Annonserat
den 6 juli 2018
Stängs
den 26 augusti 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

  campus ösundMittuniversitetet, Universitetsförvaltningen, Avdelningen för Infrastruktur

Mittuniversitetet är ett lärosäte där människor möts, inspireras och tänker nytt. Vi finns i Sundsvall och Östersund, och har ett brett utbud av utbildningar både på campus och på distans. Goda relationer med omvärlden ger vår forskning och utbildning en stadig förankring i samhället och, inte minst, i regionen.

Avdelningen för Infrastruktur är en ny avdelning som bildas den 1 november 2018. Avdelningen ansvarar för verksamhet inom IT, fastighet och campusservice. På strategisk nivå ska infrastrukturfrågorna drivas både internt och externt. Samverkan med andra statliga myndigheter, kommuner och andra externa intressenter kommer att vara en viktig del i arbetet. Avdelningen för Infrastruktur arbetar på både en strategisk och en operativ nivå.


Arbetsuppgifter
Som Infrastrukturchef/CIO får du möjlighet att tillsammans med dina medarbetare bygga upp en ny avdelning som präglas av kreativitet, engagemang och har verksamhetens bästa i fokus. Du och dina medarbetare driver utvecklingen av Mittuniversitetet inom infrastrukturområdet och är därmed en viktig del i att bli nationellt ledande och internationellt erkänt i utveckling av kvalitativt, flexibelt lärande med teknikstöd. Du ansvarar för samtliga frågor inom infrastrukturområdet, från övergripande strategier till att tekniken fungerar rent praktiskt i lärosalarna. Som avdelningschef är du direkt underställd förvaltningschefen och ingår i förvaltningens ledningsgrupp. Ditt arbetssätt präglas av samverkan, delaktighet och verksamhetens bästa.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk examen och erfarenhet av en ledande position inom en större organisation. Du har arbetat som chef med personal-, budget- och arbetsmiljöansvar. Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda genom andra chefer.

För att vara framgångsrik i rollen har du ett genuint intresse av infrastrukturfrågor. Du har goda kunskaper inom IT-området samt kunskap om och förståelse för framväxande tekniker och metoder såsom business analytics, online education och digitala stödsystem.

Din förmåga att omsätta övergripande strategier och långsiktiga mål till delmål och konkret handling är avgörande för att skapa värde för universitetets verksamhet.

Som person är du lojal, strategisk och beslutsmässig med god kommunikationsförmåga. Det är naturligt för dig att samverka och samarbeta, inte bara internt utan även med andra externa parter och intressenter. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Anställning och tillträde: Anställningen är tillsvidareanställningen med tillträde enligt överenskommelse.

Anställningsort: Östersund eller Sundsvall

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Information: Närmare upplysningar lämnas av Förvaltningschef Lotten Glans, mobiltelefon: 070-296 69 68, e-post: lotten.glans@miun.se

Ansökan Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast 2018-08-26.


Välkommen med din ansökan via miun.se/jobb!
 

Mittuniversitetet arbetar aktivt för lika villkor och strävar efter att ta tillvara de kvaliteter som mångfald och jämställdhet ger verksamheten

Anställnings­form

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Individuell lönesättning tillämpas

Antal lediga befattningar

1

Syssel­sättnings­grad

100%

Ort

Östersund

Län

Jämtlands län

Land

Sverige

Diarienummer

MIUN 2018/1425

Facklig företrädare

Per Bergman, Fackförbundet ST, 010-142 83 71 
Lars P Nilsson SACO, 010-142 88 32

Publicerat

2018-07-05

Sista ansökningsdag

2018-08-26