ERP-SPECIALIST TILL HYDROSCAND GROUP – STOCKHOLM

Rekryterare
Hydroscand
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 6 juli 2018
Stängs
den 6 augusti 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du lyhörd och kommunikativ? Har du lång och bred erfarenhet av arbete med ERP/Affärssystem? Hos oss kommer du att arbeta med förvaltning och förbättring av verksamhetssystem i en global och expanderande koncern med verksamhet i över 20 länder, som är en av Sveriges större användare av Microsoft Dynamics AX! Är du ERP-specialisten som Hydroscand söker?


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta tätt tillsammans med seniora kollegor och 3:e partsleverantörer på Hydroscand Group IT vid koncernens huvudkontor i Stockholm. I rollen som ERP-specialist kommer ditt fokus att vara ständig förbättring och optimering avseende affärssystemet Microsoft Dynamics AX med kringsystem – en lösning som är central för bolaget.

Detta är en nyckelroll där du kommer att ha många kontaktytor, dels internt med verksamheten, men även externt med leverantörer och samarbetspartners. Vidare är det en bred roll och under en vanlig vecka kan du komma att arbeta med alltifrån behovsfångst, datahantering och problemanalys till konfigurationsarbete.

Då projekt och förvaltning drivs utifrån en samlad kravbild av de olika bolagens och verksamhets-grenarnas behov, kommer du även att bli involverad i projekt och driva förändringar. I samband med detta förväntas du besöka koncernens olika filialer, räkna således med några resdagar varje månad. Merparten av resorna sker inom Sverige, men utlandsresor kommer också att förekomma.


DIN PROFIL
Du är en person med lång och bred erfarenhet av arbete med ERP/Affärssystem i en linjeorganisation eller som konsult. Vi ser helst att du har erfarenhet av både systemförvaltning och konfigurations-hantering. Du har tidigare varit delaktig i IT-projekt med fokus på verksamhetsutveckling/förbättring med hjälp av ERP, således har du god förståelse för ERP-system och dess användning i verksamheten.

Då rollen innebär mycket kommunikation med både inhemska och utländska leverantörer och användare, är det viktigt att du behärskar engelska och svenska i både tal och skrift. Eftersom direktkommunikation med slutanvändare blir ett naturligt inslag i tjänsten bör du kunna inta ett stödjande förhållningssätt, där du är nyfiken och lyhörd samt har en förmåga att fånga upp behov och krav.

Utöver detta bör du vara driven, ansvarsfull och strukturerad för att lyckas i rollen.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Liknande jobb

Liknande jobb