Utvecklare/Arkitekt inom DevOps till Handelsbanken

Rekryterare
Handelsbanken
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 9 juli 2018
Stängs
den 9 augusti 2018
Ref:
C995B3CD-666E-4F38-B464-02D8F4747FA9
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker nu en driven Javautvecklare/Arkitekt med intresse inom DevOps och vill effektivisera vår utvecklingsprocess inom infra!

Här kommer du verka inom infrastruktur och javaramverk; områden som är avgörande för bankens fortsatta utveckling. Du som senior utvecklare/arkitekt med stort intresse inom Devops kommer ansvara för vidareutveckling och förvaltning för bankens framtida utvecklingsverktyg.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en vardag där du ansvarar för och påverkar stora delar av leveransen, där du får vara med i utvecklingen från ax till limpa och bidrar med affärsmässighet och engagemang genom hela processen. I denna roll kommer du att jobba med att kravställa, implementera och verifiera nya lösningar. Vi har en modern teknikstack sett till sin storlek och komplexitet, och vill hela tiden arbeta framåt. Du kommer ingå i ett team med seniora utvecklare/arkitekter som arbetar agilt.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du blir en viktig del i ett av bankens team som arbetar med applikationsinfrastruktur inom Java. Ni hanterar avancerad utveckling och förutom utveckling av såväl affärs- som dialogsystem stöttar ni organisationen i komplexa frågor inom ert område. Kärnan i din roll kommer vara att vidareutveckla bankens verktyg för utvecklarplattformen. Du kommer att samarbeta med både utvecklare, tekniker och verktygsansvariga vilket kommer ge dig ett stort kontaktnät inom banken. Vi har påbörjat ett väldigt spännande teknikskifte där det finns möjlighet till stort inflytande på bankens framtida teknikval.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer jobba agilt, där du kommer ingå i ett team med seniora utvecklare och arkitekter. Du kommer sitta centralt på Torsgatan i Stockholm.

VEM ÄR DU?

Du har stort teknikintresse och flera års erfarenhet inom javautveckling med goda kunskaper inom Java EE-teknologier. Du har god erfarenhet av att anpassa verktyg för testramverk (t.ex. JUnit, Mockito) och testautomatisering (t.ex. Maven, SonarQube, TeamCity). Har du erfarenhet av integrations- och prestandatest är det meriterande.

Du har bred teknisk förståelse och tycker att infrastruktur och ramverk är mycket intressant, där du gärna tar arkitektrollen för att få en översikt och helhetsförståelse. Du är nyfiken nya tekniker och brinner för effektivisering och automatisering.

Du har, eller tar lätt till dig, förståelse för processen i en stor organisation med höga krav på tillgänglighet, kvalitet och säkerhet. Eftersom du kommer jobba mot många kontaktytor inom banken är det ett krav att du kan både svenska och engelska flytande.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Handelsbanken är Nordens mest internationella bank. Att vi har över 400 kontor i Sverige och bankkontor i runt 20 länder i världen gör oss också mer tillgängliga än någon annan bank i Norden. Den absoluta nyckeln till vår utveckling och lyckade resultat är våra medarbetare. Hos oss tar du egna initiativ, eget ansvar och fattar egna beslut. Du är med och påverkar både verksamheten och din utveckling. Utvecklas du, utvecklas banken. Handelsbanken är en trygg arbetsgivare med goda villkor för sina anställda och en sund syn på work life-balance.

Liknande jobb

Liknande jobb