Scania

Industrial Workshop Support Technician till Scania

Rekryterare
Scania
Plats
Södertälje
Annonserat
den 10 juli 2018
Stängs
den 20 augusti 2018
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Scania genomgår en omvandling från renodlad lastbilstillverkare till att erbjuda hållbara och kompletta transportlösningar. Transformationsprocesser, självkörande lastbilskonvojer och logistiklösningar är grundpelare i en framtid som bara börjat. En fascinerande utveckling som till stora delar är IT-driven. Där inget kommer att vara som det är. Där vi ska vara världsledande. Och det börjar med dig.

Avdelningen Powertrain Assembly and Maintenance inom Order to Delivery IT arbetar med att leverera IT till Scanias produktions- och logistikenheter. Bland annat inbegriper det förvaltning av lösningar för produktion. IT-avdelningen har idag ca 1500 medarbetare varav 120 inom Order to Delivery. Du kommer att ingå i en grupp som jobbar med bland annat Industrial Workshop Support, och tillhandahåller teknisk support för produktionsnära IT-utrustning på våra produktionsenheter i Södertälje.

Är du en duktig och framåt tekniker som lockas av en självständig roll och har ett brinnande intresse för IT och en hög känsla för service? Tycker du dessutom det låter spännande att arbeta i en global organisation med goda utvecklingsmöjligheter? Då är det kanske dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som tekniker arbetar du nära verksamheten där det händer, vi är ofta först på plats och bedömer vad som behöver åtgärdas. Du löser och hanterar ärenden som är rapporterade av verksamheten, enligt bestämda processer. Du utför arbetsuppgifter och har troligtvis kompetens inom flera av följande områden:

  • Klienter
  • Nätverk
  • Skrivare
  • Backup
  • Lokala applikationer

Exempel på arbetsuppgifter är installation av olika typer av klienter som PC eller handscanners, patcha nätverksuttag. Du medverkar i eller driver verksamhetsamhetsutvecklande aktiviteter inom egen avdelning, men även tvärfunktionellt när så krävs.

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom IT, eller motsvarande erfarenhet, kombinerat med ett brett tekniskt kunnande och ett stort teknikintresse. B-körkort är ett krav då vi arbetar över ett större område. Du behöver ha möjlighet att arbeta beredskap då de verksamheter vi stöttar har öppet 06-24. Schemat för beredskap är rullande vilket innebär att du roterar mellan dagtid, och beredskap. Engelska är vårt koncernspråk som du förutom svenska behöver behärska i både tal och skrift. Du har troligen en erfarenhet från industriell IT och bor i Södertälje med omnejd.

Vi tror att du som söker tjänsten är nyfiken, har en hög problemlösningsförmåga , är resultatorienterad och har en god planeringsförmåga. Du ser ständiga förbättringar som en del av ditt dagliga arbete. Vidare har du en naturligt god förmåga till både samarbete och är kommunikativ samt har en stark servicekänsla. Det är också viktigt att du kan ta egna initiativ och arbeta självständigt.

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer.

Ytterligare information

Kontakta gärna Fredrik Andlin (Gruppchef), 08-553 525 76 eller Tobias Viklund (Scania Rekryteringscenter), 08-553 703 90.

Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV samt betygskopior. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande

Liknande jobb

Liknande jobb