CGI

REC_E-Handelsövervakare

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 11 juli 2018
Stängs
den 18 juli 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Vi vill göra våra tjänster synliga för interna kandidater så fort som möjligt. Det innebär dock att det kan vara så att tjänsten inte hunnit igenom hela vår godkännandeprocess för rekrytering. Skulle den inte bli godkänd dras den tillbaka.

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN

Affärssystemsverksamheten inom CGI behöver förstärkning inom affärssystemet Raindance. Vi är idag ett 100- tal medarbetare på olika orter i Sverige och nu söker vi förstärkning till vår kundsupport i Göteborg. Raindance är ett av marknadens mest spridda affärssystem och du finner våra kunder i flera olika branscher. Systemet innehåller moduler för bl.a. Ekonomistyrning, Reskontror, Elektronisk Fakturahantering, Anläggningsredovisning, Projektredovisning, Budget- och Prognos, Inköp/Beställning mm. Vår lösning innehåller även en Utdataplattform för information och uppföljning. Raindance är uppbyggt kring en webbportal som stöd för våra olika administrativa processer. Vi har även mobila lösningar för smarta mobiler och surfplattor. Systemet är öppet, flexibelt och komponentbaserat vilket möjliggör ändamålsenliga kundspecifika lösningar. 

Vi söker ytterligare en medarbetare till vår kundsupport i Göteborg. På vår support arbetar idag ett 20-tal medarbetare indelade i olika team beroende på inriktning. För tjänsten som eHandels-övervakare / junior tekniker är den huvudsakliga arbetsuppgiften att sköta eHandels-övervakning till de kunder som köpt det som tjänst av oss. Vi söker dig som har gymnasieutbildning, har ett teknikintresse, är noggrann, serviceminded och kan arbeta både självständigt och i grupp. För rätt person finns möjlighet att på sikt bredda arbetsuppgifterna till driftövervakning, enklare driftsåtgärder och fler arbetsuppgifter kring eHandels-tjänsten. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetet följer en daglig rutin med kontroller av larm och uppkoppling mot kund enligt bestämda tider. Att övervaka innebär att se till så att flöden som att ta emot/skicka filer fungerar enligt våra åtaganden gentemot kund. Du bör ha ett visst teknikintresse, då du kommer att koppla upp dig mot olika system och servrar och arbeta i olika system. Det är viktigt att du är noggrann så att du utför de manuella åtgärderna korrekt. Vid osäkerhet finns det kollegor med erfarenhet inom området att ta hjälp av. Du behöver också kunna kommunicera tydligt med kunder via mail. Du måste kunna arbeta självständigt såväl som i grupp.


Du kommer att arbeta tätt tillsammans med ett par kollegor kring övervakningen och med ytterligare ett antal kollegor kring eHandel, teknik etc. Du kommer att dagligen kommunicera med kunder, främst via mail. 


KVALIFIKATIONER FÖR ATT BLI FRAMGÅNGSRIK I DENNA ROLL

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna inom IT-området. Du bör vara teknikintresserad. Som person är du noggrann, uttrycker dig tydligt i skrift på svenska, trivs med att hjälpa kunderna och kan arbeta både självständigt och i grupp. Är du drivande och framåt finns möjlighet att på sikt vidga arbetsuppgifterna. 


FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Liselotte Wilske
liselotte.wilske@cgi.com 0702-017995

Mats Åkerman 
mats.akerman@cgi.com 0708-513665

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Skills:

  • Communication (Oral/Written)
  • Swedish
  • Technical Analysis

Liknande jobb

Liknande jobb