Talanger sökes till vårt nya .NET team på Karolinska IT

Rekryterare
Region Stockholm
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 12 juli 2018
Stängs
den 31 augusti 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Livsviktig IT 

Talanger sökes till vårt nya .NET team på Karolinska IT 

Var med och skapa framtidens sjukvård med oss. 

 

Vi erbjuder 

Karolinska universitetssjukhuset mitt uppe i en omvälvande förändringsresa och ambitionen är hög. Vi ska mäta oss med de bästa i världen inom allt från medicinska resultat till patienternas upplevelse av vården. Vi ska hålla högsta internationella klass inom vård, forskning och utbildning. Vårt nybyggda universitetssjukhus i Solna blir navet i ett av Europas största Life Science-kluster för akademi, forskning och näringsliv i Hagastaden. 
 

Vill du vara med och bygga upp det nya utvecklingsteamet? 

Karolinska IT utökar nu sitt fokus och åtagande gentemot verksamheten genom att bygga ett nytt team med fokus på mjukvaruutveckling. Vi kommer främst att arbeta i Microsoft C# .NET miljö och agila arbetssätt för tät samverkan med vård, forskning och innovation.  
 

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en kunskapsintensiv organisation med möjlighet att åstadkomma förbättringar för vården och dess patienter. Du kommer till en organisation i en spännande fas av förändringar och utveckling där du får stort utrymme att påverka arbetet kring arbetssätt och processer. Du kommer att vara en viktig del i uppbyggnaden av det nya utvecklingsteamet. Karolinska IT sitter vid den uppväxande stadsdelen vid Torsplan med promenadavstånd till Nya Karolinska. 
 

Inom snar framtid ska ni inom teamet vara redo med er kunskap om vårdverksamhet och systemutveckling vid införandet av Framtidens Vårdinformationsmiljö. För mer information https://www.vardgivarguiden.se/fvm. 
 

Vi söker 

Vi söker nu flera medarbetare för att bemanna upp det nya utvecklingsteamet. Tillsammans i teamet kommer ni att bygga upp arbetssätt och processer där mycket kommer att styras av kraven för medicintekniska produkter (MDD). Det kommer att ställa stora krav på teamet att allt som görs har spårbarhet från krav, utveckling, testning och deploy. Målet är automatisera delar av detta i syfte att höja kvalitén och frigöra mer tid för utveckling. Samarbete mellan de olika rollerna kommer att vara viktigt. Exempel på system kan vara avancerade logganalyser och informationsförsörjning till vårdsituationer. Vår huvudsakliga utvecklingsmiljö är baserad på Microsofts verktyg.  
 

I det nya utvecklingsteamet kommer följande roller att ingå:  

· Systemutvecklare (C#, ASP .NET) 

· Arkitekt 

· Testare 

· Kravanalytiker 
 

Kvalifikationer 

Som person är du noggrann och ansvarstagande. Du tycker att samarbete är viktigt och är generös med att dela med dig av din kunskap. Du är nyfiken, tålmodig, kreativ och gillar att ta initiativ inom ramen för gruppens mål. Du har ett stort engagemang och driv för att utveckla lösningar till nytta för verksamheten. Du arbetar strukturerat, är analytisk och har god prioriteringsförmåga.  
 

Samtliga roller är viktiga för att kunna arbeta enligt de kraven som ställs på medicintekniska system. Utöver din erfarenhet från systemutveckling så är det meriterande om du har erfarenhet av: 

· agila arbetssätt 

· arbete inom hälso- och sjukvård 

· arbete inom stora organisationer 

· arbete med medicintekniska system och produkter, regulatoriska krav 
 

Du känner dig trygg med att kommunicera både muntligt och skriftligt på svenska. För samtliga roller kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. 
 

Systemutvecklare  

Du kommer att ingå i ett team av specialister som arbetar med utveckling och förvaltning av lösningar för vården. Du är analytisk, strukturerad, lösningsorienterad och kan förstå och bedöma förändringskrav utifrån ett tekniskt perspektiv. Du har god förståelse för arkitektur och systemutvecklingens processer. Vår huvudsakliga utvecklingsmiljö är Visual Studio och programmeringsspråket är C#. Vi äger vår egen utvecklingsmiljö och håller även på att titta på olika molnlösningar. Vi söker dig som har jobbat som utvecklare några år.  
 

Du har mycket goda kunskaper inom: 

· C# 

· ASP .NET 

· HTML/CSS/JavaScript 

· SQL 
 

Meriterande om du har kunskaper inom DevOps samt ett intresse för utvecklingsverktyg och -plattformar. Karolinska IT har påbörjat arbetet med användandet av molnlösningar så har du kunskap om PaaS så är även det meriterande. 
 

Lösningsarkitekt 

Du kommer att ingå i teamet med specialister som arbetar med utveckling och förvaltning av lösningar för Karolinska Universitetssjukhuset. Du ansvarar för övergripande lösningsdesign, integrationer och planering av den tekniska livscykelhanteringen. 
 

Som person är du analytisk, strukturerad, lösningsorienterad och kan förstå och bedöma förändringskrav utifrån ett tekniskt perspektiv. I arbetet som arkitekt har du en tät dialog med representanter för projektledning, verksamhet, krav, utveckling, test och drift.  
 

Du har relevant universitets- eller högskoleexamen eller motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt med inriktning mot IT-arkitektur/systemvetenskap. 

· Du har mångårig erfarenhet av utveckling 

· Du har mångårig erfarenhet av system- och lösningsarkitektur 

· Du har erfarenhet av ledarskap och förståelse för verksamhetens behov och krav 

· Säkerställa att det finns en spårbarhet mellan verksamhetsbehov, krav och lösning. 
 

Kravanalytiker 

I ditt uppdrag som kravanalytiker deltar du i både nyutvecklingsprojekt och löpande förvaltning. Du arbetar nära verksamheten och hjälper dem att omsätta sina behov av IT-stöd till tydliga specifikationer gentemot utvecklingsteamet. Du arbetar tillsammans med projektledare både på IT- och från verksamheten.  
 

Dina uppgifter blir bland annat att: 

· Delta som kravanalytiker i projekt på Karolinska 

· Ta fram verksamhetsbehov/krav och beslutsunderlag för vidare- och nyutveckling 

· Leda/delta i arbetet med verksamhetsnära processer i syfte att säkerställa att IT-stödet uppfyller verksamhetens behov 

· Medverka i projekt/förstudier/uppdrag inom vidareutveckling och nyutveckling 

 

I dina kvalifikationer ingår bland annat: 

· Erfarenhet från arbete att arbeta med verksamhetens krav och omsätta dessa till tydliga kravspecifikationer mot IT. 

· Förmåga att omsätta strategi till operativa lösningar 

· Erfarenhet från arbete med lösningar med höga krav på säkerhet, prestanda, tillgänglighet och användbarhet 

· Förmåga att dela upp stora komplexa frågeställningar i mindre och hanterbara delar, för att successivt och kontinuerligt kunna leverera synbara resultat till verksamheten 

· Analytisk förmåga att utifrån en komplex behovs- och kravbild kunna ta fram enkla, effektiva och pragmatiska lösningar 
 

Test och kvalitetssäkring 

Inom test och kvalitetssäkring kommer du att få arbeta i allt från förvaltning och projekt. Du jobbar i spännande uppdrag tillsammans med utvecklingsteamet. Du kommer få möjlighet att bygga upp rutiner och processer dels inom teamet men även inom kompetensnätverket för test inom Karolinska IT.  
 

I rollen ingår att utifrån fastställda krav och behov identifiera, dokumentera samt utföra testfall. Inom rollen som testare är det också vanligt att du identifierar och skapar testdata. Systemutveckling inom sjukvården ställer höga krav på spårbarhet så kvalitetssäkringen är en viktig del i ditt arbete. Vi ser gärna att du har en ISTQB certifiering.  
 

Exempel på arbetsuppgifter:  

· Kvalitetssäkring av krav  

· Systemtest 

· Integrationstest 

· Automatiserade tester 

· Stöd till verksamheten för användartester 
 

I dina kvalifikationer ingår bland annat: 

· Erfarenhet av prestandatestning 

· Erfarenhet av automatisering av testfall 

· Erfarenhet av regulatoriska krav på mjukvaruutveckling 

· Erfarenhet av verktyg för dokumentation av en levande metodik, såsom Wikis etc 
 

Löpande antagning dock senast den 2018-08-31.
 

Välkommen med din ansökan! 
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Kontakt

Ulf Lagerqvist 
Tf Sektionschef

contacticon phone ulf.lagerqvist@sll.se

contacticon mobile 072-584 08 06

 

Fackliga representanter
SACO, saco.karolinska.karolinska@sll.se
Vårdförbundet, Eva Håkansson, tel. 073-699 88 97
Kommunal, Catharina Häggbom tel. 070-677 83 10
Vision, Pernilla Helmersson, tel. 070-167 12 99
Ledarna, Birgitta Andersson, tel. 070-085 66 56

Referensnummer
154559

Liknande jobb

Liknande jobb