Junior EPiServer-utvecklare till SEB i Stockholm

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 27 augusti 2018
Stängs
den 27 september 2018
Ref:
327650D9-8729-49F0-9DD0-686BDA7495ED
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som utvecklare inom EPiServer och .Net på SEB väntar en utvecklande framtid där du bidrar till bättre digitala kundupplevelser.

Trivs du i en miljö som präglas av innovation, engagemang och ett verkligt kundvärde? Bra! Den här möjligheten är för dig som vill göra skillnad och bidra både till affären och människors vardag. Banken är i transformation och kundmötet har aldrig varit viktigare. Här får du som junior utvecklare inom EpiServer och .Net möjlighet att jobba med SEBs digitala förflyttning i en modern miljö - både vad gäller teknik, arbetssätt och arbetsplats.

OM JOBBET

Du kommer framför allt att jobba med utveckling av SEBs digitala kanaler i form av publika sidor och intranät. Du kommer jobba med .Net och EPiServer i C#. Du kommer också jobba med frontend-utveckling i HTML, JavaScript och CSS. Här blir du en del av ett tight erfaret team av utvecklare, scrummaster och produktägare i ett nära samarbete med affären. Då banken är ständigt innovativ och i transformation kommer du också få vara med vid olika workshops och communitys för kompetensväxling.

Teamet är en del av IT Solutions Delivery (ISD) och digitala kanaler som jobbar mot bankens alla affärsområden. Som ny kollega finns möjlighet till mentorskap av seniora kollegor och här blir du en del av ett team som präglas av delat engagemang, affärsfokus och tydlig strävan mot förbättringar. Du sitter i det prisbelönta nya kontoret i Arenastaden, Solna.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara nyfiken, uppskatta ständig kunskapsväxling och trygg i att ta egna initiativ. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av utveckling med EPiServer, C#, HTML, JavaScript och CSS. Det pågår en stor digital transformation inom banken där ditt driv värdesätts och vi förväntar oss att du har en positiv inställning till kontinuerliga förbättringar och förändring.

Du kan komma direkt från en utbildning inom relevant område, eller ha ett par års erfarenhet inom området. Absolut viktigast är ditt engagemang och driv för utveckling. Språkkunskaper i svenska och engelska i både tal som skrift är ett krav.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Liknande jobb

Liknande jobb