CGI

Senior konsult inom Microsoft Business Intelligence, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 13 september 2018
Stängs
den 12 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:
CGI Next är en nybildad enhet inom CGI Sverige med fokus på att leverera lösningar i teknikens framkant. CGI Next är för dig som vill jobba med spännande och utmanande kunder och den senaste tekniken i en öppen och kreativ miljö. 

CGI NEXT expanderar nu ytterligare och förutser stor tillväxt inom Microsoft Business Intelligence. Vi söker nu seniora konsulter som har stor erfarenhet inom området för att ansluta sig till ett team av Microsoft-erfarna och certifierade konsulter.

 

Your future duties and responsibilities:

Gemensamt med resten av laget har du ett stort och genuint intresse för BI och känner att detta är där du kommer att fortsätta att utvecklas. Du är en affärsinriktad och utåtriktad person som har en hög teknisk expertis och det är viktigt att du njuter av kundkontakter och att självständigt diskutera problem och lösningar med våra kunder för att skapa värde. 

Huvudansvar: 

• Analys, design och utveckling av BI-lösningar med Microsofts plattformar och verktyg 

• Att delta i större utvecklings- och genomförandeprojekt 

Du kommer även att arbeta inom system Oracle ODI.

Required qualifications to be successful in this role:

Du har förmodligen en IT-inriktad akademisk examen från universitet eller motsvarande. Som senior konsult har du minst tre till fem års erfarenhet av att vara utvecklare eller IT konsult. Du har flera års erfarenhet av Microsoft suite (SSIS, SSAS, SSRS, Power BI) och ett genuint intresse för BI / DQ - modellering och metoder (Data Vault, Data Kimball, Oracle Data Integrator ODI). 

Vi ser att du har ett brinnande intresse för dataanalys och känner starkt för att arbeta som konsult då du uppskattar den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift. 


Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från / av: 

• Övriga BI-plattformar eller programmeringsverktyg 

• Utveckling inom Microsoft .NET 

• Stor datateknik (t ex Hadoop och Spark) 

• Azure / Cortana Intelligence Suite (t ex Data Lake, SQL Data Warehouse och Data Factory) 

• Python och / eller R. 

• Oracle Data Integrator 


Vi erbjuder dig: 

Vi tror att det är den personliga attityden som gör oss framgångsrika. Det är därför våra kunder och anställda gillar oss. När vi letar efter nya anställda letar vi efter dem som har mod, engagemang, affärsdrift och som kan skapa en bra atmosfär både internt och externt. Vi erbjuder därför ett spännade jobb i en stimulerande teknisk miljö tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor. Här får du arbeta med den senaste tekniken tillsammans med våra team och kunder. Vi söker dig som uppskattar i en positiv och dynamisk atmosvär där vi lyfter varandra tillsammans. 

För mer information, kontakta gärna: 
Magnus Hillman, Konsultchef: magnus.hillman@cgi.com 

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-11-12

Skills:

 

  • .NET
  • Azure Data Factory
  • Azure SQL Data Warehouse
  • Python
  • SSAS
  • SSIS
  • SSRS

 

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Liknande jobb

Liknande jobb