Systemutvecklare Episerver

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 25 september 2018
Stängs
den 14 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

ESV utvecklar den ekonomiska styrningen för regeringen, Regeringskansliet och andra statliga myndigheter samt gör analyser och prognoser av statens ekonomi. ESV är också Sveriges nationella revisionsorgan för EU-medel. Vi finns i Stockholm och har 150 anställda.

Vill du vara med och forma kommunikationsplattformar som gör skillnad i våra medarbetares och kunders vardag? Kom och jobba på en myndighet med mycket it-utveckling och litet avstånd mellan idé och beslut!

ESV:s it-organisation ansvarar för utveckling, drift och förvaltning av system som bland annat är centrala för framtagandet av statens budget. Digitaliseringen ställer allt större krav på ESV och för att stödja regering och myndigheter vill vi anpassa oss vad gäller kompetens och arbetssätt i takt med utvecklingen.

Vi är cirka 45 medarbetare, varav 20 är systemutvecklare, som arbetar i en modern teknisk it-miljö, med fokus på kvalitativa systemleveranser och nöjda beställare.

Vi erbjuder

På IT inom ESV har vi helhetsansvar för statens budget- och redovisningssystem. Vi ser till att allt funkar när det är som viktigast och bidrar aktivt till att finansministern kan presentera statens budget. Vi erbjuder ett spännande jobb där vi jobbar med teknik i framkant!

Vi sitter på central adress i öppna moderna lokaler. Hos oss är det högt i tak och nära från idé till beslut. Vi har ett mobilt arbetssätt och vi trivs tillsammans, vilket gör att många utvecklare stannar länge hos oss! Välkommen till vårt gäng!

Om jobbet

Som Episerver-utvecklare gör du skillnad i våra medarbetares och kunders vardag. I den här spännande rollen ingår du i ett team som driver dagens och utvecklar framtidens system. Arbetet bedriver du i nära samarbete med övriga medarbetare och intressenter.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att:

  • ansvara för design och implementation av mjukvaruarkitektur inom teamet
  • skriva förvaltningsbar kod som dagligen används av många användare
  • ha en öppen dialog med verksamhet och externa intressenter
  • samarbeta med kollegor i ett agilt arbetssätt
  • hitta och genomföra förbättringar i både arbetssätt och befintliga/kommande system
     

Om dig

Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet som systemutvecklare och du har tidigare erfarenhet av webbutveckling med Episerver CMS. Du har goda programmeringskunskaper och stort intresse av att lära dig nya tekniker, språk och ramverk. Din utbildningsbakgrund är eftergymnasial utbildning med inriktning mot it eller motsvarande som vi bedömer som likvärdig. Goda kunskaper i svenska i så väl tal som skrift är en förutsättning.

Vi använder oss av Microsofts utvecklingsplattform, varför det är ett krav att du behärskar utveckling med C#, MVC, SQL, HTML och etablerade ramverk för Javascript.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv. Du har även mycket god samarbetsförmåga och är van att arbeta för att hitta och föreslå lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du har god kommunikationsförmåga som innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren.

Mer information

Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 14 oktober 2018. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Läs mer om ESV och hur det är att jobba hos oss här: Arbeta hos oss.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta systemutvecklare Anette Bergström på telefon 08-690 44 04. Har du frågor om vår rekryteringsprocess är du välkommen att kontakta HR-specialist Victoria Karlsson Wigren på telefon 08-690 45 19 alternativt på hr@esv.se. Fackliga kontaktpersoner är Elisabeth Perntz, ordförande SACO, telefon 08-680 44 44 och Johan Hjerpe, ordförande ST, telefon 08-690 43 35.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Liknande jobb

Liknande jobb