CGI

Applikationskonsult inom finans - Dynamics 365 for Operations/AX, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 september 2018
Stängs
den 25 juli 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:
CGI's Microsoft Dynamics leverans är störst i Norden. Vi växer nu ytterligare då vi har en god pipeline och ett flertal större projekt för leverans. Vi söker Dig som idag antigen arbetar som finanskonsult eller i en linjeroll inom ekonomi till vår Dynamics 365/AX-verksamhet i rollen som affärskonsult inom finans.

 

Your future duties and responsibilities:
Som affärskonsult kommer du att arbeta med implementering och vidareutveckling av våra kunders affärssystem. Inriktningen är inom finans. Du kommer att ingå i ett lokalt team i Göteborg med andra specialister inom Dynamics 365: utvecklare, applikationskonsulter, lösningsarkitekter, projekt- och serviceledare men du kommer också att ha ett brett nätverk och samarbeta med Dynamics 365-specialister nationellt och internationellt. Arbetet är förenat med resor inom och utom Sverige. 

• Förstudie, analys och design 

• Implementering och driftsättning av Dynamics AX och tilläggslösningar 

• Utbildning av användare


Required qualifications to be successful in this role:
Du har god kunskap och dokumenterad erfarenhet inom ekonomiområdet, som konsult alternativt från en linjeroll inom ekonomi/system. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med affärssystem, i synnerhet Dynamics AX 2012 eller senare version. Vi söker både mer och mindre seniora profiler. 

Du har god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang. Du behöver vara professionell i konsultrollen och tycka om att arbeta i team för att passa in hos oss. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Du har en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässig i allt du gör.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, men senast den 26 november. För denna tjänst hanterar vi ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För mer information, kontakta gärna: 

Anders Bevegård +46 70 6154708

Dynamics365, finans, konsult


Skills:

  • English
  • Finance
  • Microsoft Dynamics AX
  • Swedish

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb